05-11-2025, 06:50 PM
ארוע מושלם צדקתי בכל ההימורים חוץ מרנדי סינה וגם נראה לי עניתי נכון על 2 שאלות בונוס זה נראה לי מעל 10 נקודות?לא יודע לידור תבדוק אתה.
המרובע מדהים ידעתי שפאטו יצמיד את נייט אין לי מושג מי זה הבחור החדש לצד סולו חשבתי זה אח של הטנגות או אח של פאטו נראה לי בונים לוואר גיימס טים סולו נגד טעם פאטו.
הנשים אחלה תוצאה צפויה אבל קרב מעולה.
דומיניק פנטה הקרב הכי פחות טןב בארוע.
גונתר מקפי יופי של קרב מייקל קול התערב וחשבתי גונתר יפזיד אבל שמח שלא.
מיין אייונט לא קרב ברמה גבוהה מסיבה אחת ראינו מלא rko מלא aa לדעתי אף אחד בהימורים לא פגע שיהיה 5 aa או 4 rko הסוף היה מסריח ואני אסביר למה.
רנדי לר היה צריך להיות מוצמד בבית שלו היה מתבקש שרנדי ינצח בפסילה וסינה ישמור אבל עכשיו אני אדע להבא שכל ניצחון של סינה יהיה בהצמדה.
היית להם הזדמנות לתקן מ2008 והפעם שסינה יתן סטירה לשופט אבל הם חירבו את הרגע הזה.
אהבתי שסינה דיבר בסוף זה לא היה שנים אחרי קרב
המרובע מדהים ידעתי שפאטו יצמיד את נייט אין לי מושג מי זה הבחור החדש לצד סולו חשבתי זה אח של הטנגות או אח של פאטו נראה לי בונים לוואר גיימס טים סולו נגד טעם פאטו.
הנשים אחלה תוצאה צפויה אבל קרב מעולה.
דומיניק פנטה הקרב הכי פחות טןב בארוע.
גונתר מקפי יופי של קרב מייקל קול התערב וחשבתי גונתר יפזיד אבל שמח שלא.
מיין אייונט לא קרב ברמה גבוהה מסיבה אחת ראינו מלא rko מלא aa לדעתי אף אחד בהימורים לא פגע שיהיה 5 aa או 4 rko הסוף היה מסריח ואני אסביר למה.
רנדי לר היה צריך להיות מוצמד בבית שלו היה מתבקש שרנדי ינצח בפסילה וסינה ישמור אבל עכשיו אני אדע להבא שכל ניצחון של סינה יהיה בהצמדה.
היית להם הזדמנות לתקן מ2008 והפעם שסינה יתן סטירה לשופט אבל הם חירבו את הרגע הזה.
אהבתי שסינה דיבר בסוף זה לא היה שנים אחרי קרב