05-04-2025, 11:18 PM
(05-04-2025, 11:02 PM)orgibor כתב: לא הפנים אבל בסטטוס די גבוה ויש ואקום גדול כרגע בסצינת המיין אבנט של NJPW שהוא יכול בקלות להיכנס אליו.
בינתיים הוא חווה 2025 מאד מוצלחת מאז רסלקינגדום עם ניצחון יום למחרת על ברודי קינג ברסלדיינאסטי, זכייה בNJC ומבלי לעשות ספוילר הוא גם היה שחקן מרכזי אתמול בקרב כלוב של הוור דוגס אותם הוא מנהיג מול HoT בקרב בו המפסידים עוזבים את הבולט קלאב.
הריצה הנהדרת שגייב קיד חווה במקביל לפעמים קצת מאפילה עליו כחבר נוסף בסטייבל ואני חושב שחלק גדול מההייט שפינלי קיבל בזמנו היה כי הוא קיבל מיד השוואות לג'יי וויט שירש את מקומו בתקופה מאד נמוכה של NJPW והרבה השליכו את זה עליו.
אני חושב שהוא וורקר מעולה, עשה מגמת שיפור גדולה בשנים האחרונות והוא אחד השמות שאני הכי נהנה לצפות בהם בזירה, אולי אפילו האחד שאני הכי נהנה ממנו לאחרונה.
תודה אחי טוב לדעת
אני לא עוקב אחרי יפן בכלל, כזה מדי פעם מציץ מה שנקרא, אבל פינלי תמיד תפס לי את העין ואני מתעדכן פה ושם השלמתי כל מיני קרבות שלו. וורקר באמת מעולה, יש לו אחלה פסיכולוגיה בזירה הוא מעביר את הסיפור טוב. מרגיש לי שהוא תמיד יהיה תקוע בהשוואות האלו כל עוד הוא ביפן למען האמת.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)