04-23-2025, 04:55 PM
(04-23-2025, 04:44 PM)master of doom כתב: אני אוהב בסה"כ את הרצון של טריפל H לתת ריינים ארוכים לאלופים כדי להגדיל את הערך של האליפות, אבל בו בזמן אני חושב שחייבים לרענן מדי פעם עם הפתעות, גם אם זה לא עובר לנו בגרון, כדי שקרבות וסגמנטים ירגישו מעניינים תמיד.
הדוגמה הכי טובה היא שאלוף לא יפסיד בהגנה הראשונה שלו על התואר בדר"כ. לכן, רוב הקרבות האלה לא מעניינים יותר מדי, כי ברור שהאלוף ישמור. אם מדי פעם אלוף כן יפסיד בהגנה הראשונה שלו על התואר זה יכניס עניין גם לקרבות האלה.
עוד דוגמה זה סקוואשים. לא סטנדרטי, יכול להוציא את היריב רע, אבל זה יכול ליצור אפקט חזק להמשך הן אצל המנצח והן אצל המפסיד. לדוגמה, הסקוואש של לסנר על סינה בסאמרסלאם 2014, או הסקוואש של מוקסלי על פאנק בדיינמייט ב-2022, שהצליח לבנות סיפור טוב לפני הקרב שלהם באול אאוט שפאנק ניצח.
הדברים האלה כמובן צריכים לקרות אחת ל- , לא חושב שצריך להסביר למה. אבל אני חושב שאם הם היו יותר שכיחים ב-WWE היינו מגיעים עם יותר הייפ לקרבות גדולים.
מחזק את הטענה
השבוע היה דווח (לא יודע אמינות) שהתכנון המקורי לריה היה שהיא תשמור על האליפות למשך שנתיים לפני שהיא נפצעה
תחשבו שאם זה באמת היה קורה היינו מפסידים את הריצה הנהדרת של ליב מורגן

![[Image: bhNK8.gif]](https://s12.gifyu.com/images/bhNK8.gif)