04-23-2025, 02:00 PM
(04-23-2025, 01:35 PM)Jon_M0xley כתב: אני מאז רסלמניה 38 נשבר לי מרוק.
רצו רוק- ריינס אמר כן חיכו ואז אמר לו בסוף הביאו ללסנר ואיחוד המיותר של האליפויות.
אחרי זה אמרו רסלמניה 39 הוליווד רוק- ריינס, רוק התחייב בלה בלה בלה ואז שוב מגיעים לסביבות הראמבל ורוק מזיין את המוח שהוא לא בכושר ושהוא לא יתאים למאיין איבנט. בסוף למזלם היה להם את קודי שביצע את העבודה כמו שצריך.
ברסלניה 40, הרסלמניה שעל הנייר לא באמת היה צריך את רוק הוא החליט להדחף ולקחת את הספוט לעצמו נגד ריינס. למזלנו הקהל התערב וקודי קיבל את הספוט.
אך דחפו קרב זוגות במאיין איבנט של לילה 1 ורוק תוך חודש וחצי נכנס לכושר שהוא אמר שהיה מרוצה. אז פתאום אפשר להכנס לכושר טוב תוך חודש? העיקר במניה 39 הוא אמר שהוא צריך יוצר זמן(סביבות הראמבל זה התחיל דצמבר-ינואר כלומה יש לו 4 חודש להכנס לכושר אבל זה לא הספיק לו וחודש למניה 40 כן הספיק, לך תבין).
גם עכשיו הוא נכנס לrtwm כי הוא התעצבן שאמרו שהוא לא יקח חלק מניה. אז הוא בא בטענה שביקשו מימנו וזה ואז כאילו יצר קשר עם סינה אבל נעלם מאז. סתם סיבך הכל כדי להגיד הינה אני בrtwm.
עשית לי קצת סדר בראש וגרמת לי לחשוב שפשוט רוק רצה להיות זה שמוריד את החגורה מרומן ריינס.
לא רצו לתת לו את זה ב-WM 38? ביטל. לא רצו לתת לו את זה ב-WM 39? ביטל. הוא הבין שזה הולך לקרות ב-WM 40 ויהי מה, אז פינה הכל והגיע. ואז הקהל התהפך.