04-22-2025, 08:49 PM
(04-22-2025, 07:13 PM)gilam כתב: לראות את המנהיגות של הדור החדש כמו ביאנקה וריה מחבקות אחת את השניה ומברכות על הופעה טובה.
לראות את ביאנקה מקריבה עונת רסלינג שלמה כדי לבנות את ג'ייד ולתת לה רשת הגנה, לעומתן הדור הישן
שמרגיש שבגלל שהן רגילות שלקחו להן את המקום שהיו צעירות אז זאת זכותן לקחת בחזרה עכשיו שהן בעמדת כוח.
אומר הכל. וזה בלי לדבר על הג'וב שעשו ריה וביאנקה לאיו רק כדי להגדיל את הסטאר פאוור של המחלקה כשלם
שגדול מסך חלקיו.
אני לא חושב שזה נכון שה-4 הורסוומן "לוקחות בחזרה עכשיו שהן בעמדת כוח".
שארלוט תמיד הייתה כוחנית, גם בתור האישה הצעירה ברוסטר.
בקי לינץ' שנים דרכו עליה, עד שהקהל הכריח את ה-WWE לקדם אותה והיא הרוויחה ביושר את המעמד שלה. היא לגמרי מנצלת את זה עכשיו בכוחניות, אבל זה לא מתוך תחושת "מגיע לי" ויותר ממקום של "אני לא מוכנה עדיין שתשכחו ממני". אני חוזר לראיון שעשה סת' רולינס ב-Insight שסת' אמר שבקי לינץ' עושה מלא פרויקטים שמצליחים מחוץ ל-WWE ועובדה שכל פעם בעונת השיא היא חוזרת. זה נטו מתוך רצון שידברו עליה כשמדברים על הנשים. אני בסדר עם זה, היא אבן פינה של היאבקות הנשים ב-WWE, אבל היא להרגשתי לקחה את זה צעד אחד יותר מדי לקיצון.
והכי לא נכון להגיד את זה על ביילי. היא הכי TEAM PLAYER שאפשר. אני לא זוכר פיוד רציני ואמיתי שהיא ניצחה מעבר לDAMAGE CONTROL ברסלמניה 40 ואז היא הייתה צריכה להוציא אובר את ניה ג'קס.