09-14-2021, 01:16 PM
(09-14-2021, 01:02 PM)Kamigoye כתב: קודם כל, מה שאמרת על "זה היה אדיר", "5 כוכבים שם" ובלה בלה אני פשוט לא מסכים הרבה מזה היה מעפן, בעיקר אחרי טייקאובר 25.למאו שינית את דעתך סתם כי ככה בזמנו כשדיברנו על זה אתה היית בדעה שלי.
הפואנטה היא שהוא לא מצדיק כניסה ענקית כמו בריאן קול פאנק או מוקס, אם הוא מגיע הוא צריך להוכיח את עצמו, הוא לא יכול להתחיל מקני הוא צריך להתחיל מאדי קינגסטון או לאנס ארצ'ר או משהו כזה.
בין אם זה אשמתו שהוא צונן ומעפן או אשמת נקסט, הוא מעפן וצונן והאסוציאציה הראשונה שלי כשאני חושב עליו זה על כמה שנקסט מעפנים, ואם הוא בא לAEW על אחריותו להוריד את הצחנה הזאת.
האמירה שלך כאן זה שג'וני מעפן אבל כל הטיעונים שלך זה על המוצר של נקסט בסופו של דבר אתה פשוט שם את זה עליו כי בא לך וזה מרגיש נורא הייטרי, בן 2016 ליטרלי עד לקורונה ג'וני היה הפנים של המוצר הכי טוב בביזנס בערך והביא באנגר אחרי באנגר, מה ששינה את המוצר ובו זמנית את ג'וני זה ליטרלי AEW ווינס ואתה בצורה חנונית ביותר אומר שזה בגלל שג'וני מעפן.
את כל הקרדיט לכמה שהוא היה טוב אתה מביא לנקסט ואת כל הקרדיט לכמה נקסט גרוע אתה שם על ג'וני, ליצני ביותר לא אשקר.
כרגע אין מסביבו הילה ברמה של פייס אוף עם קני אבל מבחינת הטאלנט בסיטואציה הנכונה בטח שהוא ברמה הזאת.