רצות שמועות על סדר הקרבות
Night 1 :
Man’s tag team match
Jade Cargill vs Naomi
LA Knight vs Jacob Fatu
Tiffany Stratton vs Charlotte Flair
Rey Mysterio vs El Grande Americano
Jey Uso vs Gunther
Rollins vs Reigns vs Punk
Night 2:
Iyo Sky vs Rhea Ripley vs Bianca Belair
Breakker vs Penta vs Balor vs Dirty Dom
Damian Priest vs Drew McIntyre
Randy Orton vs ???
AJ Styles vs Logan Paul
Liv & Raquel vs ???
Cody Rhodes vs John Cena
לא יודע כמה זה אמין אבל זה קטסטרופה אם כן, הלילה השני יהיה פסיכי עם פוטנציאל אדיר ובאנגרים אחד אחרי השני, אבל אני מעדיף בפער שיהיה איזון בין הלילות, כי במצב הזה הלילה הראשון יהיה דיי משעמם וחלש לעומת הלילה השני עם רצף קרבות יותר ״בינוניים״ אחד אחרי השני
חייב לפצל את הקרבות האיכותיים בין שתי הלילות :
לוגאן נגד סטיילס
הקרב של רנדי
פריסט נגד מקינטייר
מרובע IC
אלה ארבע קרבות שבשום צורה לא יכולים להיות באותו לילה שזה בשילוב גם עם קרב המיין איוונט + קרב אליפות של נשים, זה עמוס מדי
מתוך הארבע קרבות האלה שהם הכי איכותיים של הגברים (חוץ ממיין איוונט כמובן) אני הייתי מעדיף שיחלקו 2 בכל לילה, אפשר גם 3 ו1 זה סבבה
נגיד אם זה הקארד שאמרו, הייתי מעביר את סטיילס נגד לוגאן ללילה הראשון על חשבון ריי נגד אל גראנדה, ושוקל גם להעביר את הקרב של רנדי על חשבון הקרב של פאטו נגד נייט
Night 1 :
Man’s tag team match
Jade Cargill vs Naomi
LA Knight vs Jacob Fatu
Tiffany Stratton vs Charlotte Flair
Rey Mysterio vs El Grande Americano
Jey Uso vs Gunther
Rollins vs Reigns vs Punk
Night 2:
Iyo Sky vs Rhea Ripley vs Bianca Belair
Breakker vs Penta vs Balor vs Dirty Dom
Damian Priest vs Drew McIntyre
Randy Orton vs ???
AJ Styles vs Logan Paul
Liv & Raquel vs ???
Cody Rhodes vs John Cena
לא יודע כמה זה אמין אבל זה קטסטרופה אם כן, הלילה השני יהיה פסיכי עם פוטנציאל אדיר ובאנגרים אחד אחרי השני, אבל אני מעדיף בפער שיהיה איזון בין הלילות, כי במצב הזה הלילה הראשון יהיה דיי משעמם וחלש לעומת הלילה השני עם רצף קרבות יותר ״בינוניים״ אחד אחרי השני
חייב לפצל את הקרבות האיכותיים בין שתי הלילות :
לוגאן נגד סטיילס
הקרב של רנדי
פריסט נגד מקינטייר
מרובע IC
אלה ארבע קרבות שבשום צורה לא יכולים להיות באותו לילה שזה בשילוב גם עם קרב המיין איוונט + קרב אליפות של נשים, זה עמוס מדי
מתוך הארבע קרבות האלה שהם הכי איכותיים של הגברים (חוץ ממיין איוונט כמובן) אני הייתי מעדיף שיחלקו 2 בכל לילה, אפשר גם 3 ו1 זה סבבה
נגיד אם זה הקארד שאמרו, הייתי מעביר את סטיילס נגד לוגאן ללילה הראשון על חשבון ריי נגד אל גראנדה, ושוקל גם להעביר את הקרב של רנדי על חשבון הקרב של פאטו נגד נייט