04-01-2025, 08:38 PM
(04-01-2025, 01:23 PM)ser duncan the tall כתב: זו שאלה מעולה ואני שמח ששאלת אותה.
מה שבעיקר מפריע לי הוא שה-WWE הבטיחו לנו עידן חדש ומופרד והם לא מקיימים וזה בא בעונת הרסלמניה, אז זה גרוע. אני מבין שיש צורך לקדם את הפיוד הזה בנטפליקס כי על זה נטפליקס משלמים ל-WWE, לקבל את השמות הכי גדולים בכל רגע נתון, וזה הרים את הטור האירופאי לגבהים חדשים (והסתדר עם הלו"ז של סינה נפלא). ההשוואה ל"מתים המהלכים" היא לא נכונה, ל-WALKING DEAD יש פרק של שעה בשבוע (45 דקות בניקוי פרסומות), ל-WWE יש בערך 9-10 שעות שבועיות של תוכן. זה לא אותו משחק.
אני לא מרגיש שסינה וקודי מופיעים ב-RAW גוזל זמן מסך לטאלנטים אלמוניים, זה בהכרח גונב את הזמן מסך מהסטוריליין (לכאורה) הכי גדול של RAW - אלוף העולם מול מנצח הרויאל ראמבל. עכשיו יבואו ויגידו שאני בוכה על זה בגלל ג'יי אוסו. אז מראש אני אגיד גם אם הפיוד היה CM פאנק מול גונת'ר, וה-WWE היו מחרבנים על זה ונותנים להם זמן מסך מצומצם בשביל 30 דקות מדי שבוע של סינה וקודי, הייתי מתלונן על זה. יותר מזה - פאנק היה מתלונן על זה וכל המעריצים של פאנק היו מתלוננים על זה. ובצדק גמור ומוחלט.
לסמאקדאון יש 3 שעות, לעומת השעתיים וחצי של סמאקדאון, הגיוני יותר לקדם את הפיוד הזה בסמאקדאון. אבל RAW זו תכנית הדגל והיא מביאה יותר רייטינג וצריך להוכיח לנטפליקס שההימור על WWE ישתלם להם. אז קיבלנו שם את סינה וקודי. אני לא אוהב את זה, אבל כל עוד זה GOOD TV, אני אמשיך להתלונן ולצפות.
למה סינה וקודי גונבים זמן מסך, ולא פנטה וברון ברייקר?
למה סינה וקודי גונבים זמן מסך ולא קרב משמים של הניו דיי?
למה סינה וקודי גונבים זמן מסך ולא לוגאן פול?
לראו יש שעתיים וחצי.
משמע גם היריבות הגדולה ביותר של ראו (אלוף העולם מול מנצח הראמבל) וגם היריבות הגדולה ביותר של WWE (אלוף הWWE מול ג'ון סינה) יכולות לקבל חצי שעה זמן מסך בקלות, ועוד יש לך שעה וחצי לקדם את כל הברון ברייקר והג'דג'מנט דיי שתרצה.
זה למה זה טיעון מוזר בעיניי, כי הוא לוגיסטית פשוט לא נכון.
אז אפשר לטעון שזה גונב פוקוס ולא זמן מסך, אבל כאן אני חושב שזה מגיע לעבודה של הטאלנט ולהאם הטאלנט מצליח לקדם את עצמו בעלילה.
בסופו של דבר ג'יי מקבל הנחות בצורה שלא תאומן.
אז ג'יי הוא המתאבק הכי אובר בראו (בגלל שקודי מתאבק סמאקדאון הוא לא נחשב)
וג'יי עושה עבודה מצוינת (למרות שיריבות המרכזית בה הוא נמצא בקריירה שלו לא מתרוממת לגבהים שמצופים ממנה) וזה דווקא וולטר שהוא משעמם טילים והורס לג'יי את הכל!! אוףף (למרות שהיום היה היום הכי מעניין ביריבות, ו90% מזה זה בגלל וולטר).
אני לא רוצה עוד דיון ג'יי אוסו, כי בחיאת אף אחד לא רוצה לקרוא את זה ואני לא רוצה להגיב על זה, אבל כל ה"סינה גונב זמן מסך" מרגיש לי טיעון חסר עמוד שדרה כשמדובר בתכנית שמסוגלת להכיל המון שומן עודף לכל המיין איבנטרים ואפילו ג'יי אוסו ועוד לתת שעה נוספת לשאר. הסיבה שקודי/סינה בראו מעצבנים אותך היא שהם פשוט יותר מעניינים ממישהו שאתה רוצה בגדול כן לראות אותו מצליח. סיבה סופר לגיטימית, אבל זו הסיבה, לא כי הם 'גונבים זמן מסך'. זה פשוט לא נכון.