(03-26-2025, 10:37 AM)NaRRative כתב: הוא בטופ 5 קרבות שלך?נועם אחי, שאלה מצוינת.
כשאני חושב על טופ 5 הקרבות שלי – רנדי אורטון חד משמעית בפנים.
לא רק בזכות טכניקה או הישגים, אלא בזכות הרגעים שהוא צרב לי בלב כצופה.
ואפרט:
1. רנדי אורטון נגד אנדרטייקר – רסלמניה 21
הקרב הזה היה חלק מ־WrestleMania הראשונה שראיתי בחיים. רנדי הצעיר מול הסטריק של טייקר – סיפור אדיר, ביצוע , ואווירה שלא שוכחים.
2. רנדי אורטון נגד כריסטיאן – Over the Limit 2011
פיוד של עליות, ירידות וסיפור אישי. כימיה מדהימה בין שניהם. רנדי הראה כאן שליטה בזירה ויכולת רגשית ברמות גבוהות.
3. רנדי אורטון נגד סת' רולינס – רסלמניה 31
קרב עם אחד הסיום הכי אייקוניים שראיתי – RKO Outta Nowhere שהפך לאגדה. רנדי פשוט לקח רגע אחד והפך אותו לאירוע.
4. רנדי אורטון נגד ג’ון סינה – TLC 2013
קרב איחוד האליפויות – WWE ו־World Heavyweight – עם יריבות אמיתית מאחוריו. אחד הקרבות הכי חשובים בקריירה שלו, ולדעתי גם מהטובים ביותר.
5. רנדי אורטון נגד מיק פולי– Backlash 2004
שני מתאבקים טכניים וחכמים שנתנו מופע ברמה גבוהה. ראינו את ההארדקור של אורטון, והRKO על הנעצים , פאק מי
עוד דברים שאני מעריך את אורטון לגביהם:
הפיוד מול ריי מיסטריו אחרי המוות של אדי גררו
רנדי היה היל טהור.
הקו העלילה אמנם היה קשה לעיכול רגשית, אבל אורטון ידע בדיוק איך לנגן על העצבים של הקהל ולהפוך את ריי לדמות הכי אהובה בתקופה ההיא.
תרם עצומה לגדולה של ריי כ-underdog.
כל רנדי אורטון של 2009
פסיכופט מוחלט. הוביל את The Legacy, הפיוד עם טריפל H,
הנשיקה האגדית לסטפני המעולפת על הרצפה מול עיניו הכבולות של האנטר.
אין יותר היל מזה. זה היה שיא הקריירה שלו מבחינת דמות – פשוט רשע מושלם.
החברות עם מאט רידל -
רנדי הצליח להפוך את רידל מדמות חצי מצחיקה/מעייפת – למשהו שאנשים חיכו לראות.
RK-Bro הייתה הברקה שהחזירה אותו לטופ, גם בלי להיות האלוף הראשי.
---
בקיצור, רנדי אורטון זה לא רק מהלכים וקרבות – זה סיפור, זה דמות, זו אישיות שכל פעם מתפתחת.
לא סתם הוא אצלי בטופ 5 – הוא פשוט עשה לי את הילדות ואת הבגרות.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)