03-21-2025, 06:24 PM
(03-21-2025, 06:10 PM)gilam כתב: אתה לא מתייחס לעובדה שהקהל לא מגיב לו בכלל אלא אם הוא עושה משהו קיצוני וגם אז לא ברמה
כמו שהוא נותן לאחרים. תראה את הכניסה בלבד של אוספריי ותראה את כל מה שמוקסלי עושה באותו ערב
תגיד לי לא מי יותר אובר אלא האם בשלב מסוים של התוכנית מוקסלי מקבל יחס קרוב לזה מהקהל.
הקהל מתחיל להקיא אותו, הבעיה של טוני שנתן לו חופש יצרתי. הוא לפחות תיקן את המיקום בקארד.
אם יצליח לחלץ ממנו את החגורה זה בכלל יהיה הישג מבחינת הארגון.
כל מי שאיכפת לו שיהיה תחרות בענף וירצה לראות את AEW מצליחים יגיד לך אותו דבר.
תהפוך את ROH לליגת הפיתוח של AEW ההיסטוריה המפוארת שלה תהיה נקודת פתיחה מצוינת
למשוך מתאבקי אינדיז צעירים ובעצם קונטרה לNXT של הWWE. תחזיר לה את החגורות שלה ותשמור אותם רק שם.
כולל PLE משלהם ותשיג להם חוזה טלוויזיה.
תחליט האם לדינמיט וקוליז'ן יש רוסטרים נפרדים או לא. אם לא תצמצם את החגורות למה שהקהל מכיר (2 חגורות לגברים
2 חגורות לנשים ואליפות זוגות אחת לכל אחד מהם). אם אתה מפריד רוסטרים תשיג סט לכל תוכנית שיהיה בלעדי לה.
אם טוני לא מוכן לזוז הצידה להגדיל משמעותית את הצוות היצרתי סביבו יש מוחות מבריקים בחוץ שלא קשורים לWWE ויכולים
לעשות פלאים בחומר הקיים בAEW. אחרי שאתה יוצר את השלד הבסיסי הזה ויוצק תוכן (מה שעבד עד עכשיו להמשיך איתו
ועליו להוסיף בעיקר סיפורים מסביב לקרבות ותוכן חדש ולראות מה עובד) לתוך הבסיס הזה. תתחיל לפרסם את עצמך.
תתחיל לעשות גם האוס שואו. לא יכול להיות שהWWE גם גדולים מהם גם עשירים מהם וגם עובדים קשה מהם.
במצב הנוכחי זה מרגיש ניצול של טוני קאן ע"י כל אחד שלא ממש רוצה את העבודה הקשה בWWE אבל עדיין להשיג חוזה בסדר גודל הזה.
אני לא רואה aew אז אני לא יודע מה קורה איתו/אחרים שם.
ראיתי ספציפית את הספוט הזה בגלל כל מה שאמרו פה בפורום ורציתי לראות מי מה מו.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)