03-13-2025, 09:42 AM
(03-12-2025, 04:28 PM)ser duncan the tall כתב: אשמח להסבר על זה.
(03-12-2025, 04:28 PM)ser duncan the tall כתב: אשמח להסבר על זה.
אנסה.
אתחיל בדל״פ הראשון - כל שיטת הדירוגים היא שווה לפיסול בקרח. זאת אומרת, זה מאוד נחמד לשים את ג׳יי אוסו בדרגת סופר סטאר או c, אבל זה לא משנה.
אם נחזור ל2000/2014/2022 ונבקש לצורך הדוגמה לדרג את סינה, ריינס או רודס, אין אחד שידרג אותם כסופרטארים. אבל היום הם כן, כי אנשים מאחורי הקלעים החליטו שהם יהיו סופרסטארים וזהו. תכלס זה נורא קל. לא נורא נורא קל, כי ת׳אורי נגיד לא הצליח, אבל מי יודע, אולי הוא היה האיש הנכון בזמן הלא נכון. אבל זה דיון אחר ואני חוזר לנקודה.
אני חושב שג׳יי הוא אחלה, הוא לא המתאבק הכי טוב שיש. הוא לא הכי טוב במיק, אבל הוא אובר עם הקהל ובתכלס זאת התכונה החשובה.
בתשובתך לקחת אותי אחורה - לג׳יי מול רומן. והיא לוקחת אותי לדל״פ השני:
ג׳יי בכל סיטואציה אחרת היה צריך להיות האדם שמנצח את רומן. לדעתי - הסיבה היחידה שקודי יועד לזה היא כדי לייצר את הקרקע לגניבת כוכבים וכוכבים פוטנציאליים מaew. הוא היה הגשר לפאנק מצד אחד ולריקי סטארס מהצד השני. קודי לא היה כוכב בכח הקריירה שלו, ואיכשהו העלילות שלו כללו אין ספור מתאבקים אחרים. אבל מהרגע שדרך בwwe הוא הוצג אחרת, ניצח את רולינס 3-0, ולמעשה לא שם את הכתפיים בכלל. גם עכשיו, אחרי ריין אליפות משעמם שכלל קרב אליפות מרגש שדרש התערבות של הרוק, סינה וטייקר, וריין מבלבל שכולל את רנדי ואואנס, אין אדם אחד שיצא טוב מהריצה הזאת, כולל קודי. אבל הוא כוכב כי ככה החליטו. דמט, באם באם עוד פעם הולך סחור וסחור.
אם ג׳יי היה מצמיד את רומן - ג׳יי היה היום הפנים של הארגון. אבל פחדו ללחוץ על ההדק, והוא נזרק למחוזות המידקארד.
אבל הוא שרד את זה, והוא היה אובר. וזה על הכיאפק. והוא לקח את הראמבל, שזאת החלטה מצויינת.
וכאן הדל״פ השלישי והאחרון - אין שום הגיון בהחלטה של ג׳יי ללכת מול גונטר. זה שווה ערך להחלטה של קודי לבחור את רולינס שנה שעברה.
ג׳יי היה צריך לבחור את קודי, לשגע אותו ובקרב המסיים לנצח אותו. אבל שוב, פחדו ללחוץ איתו על ההדק.
ג׳יי מנצח את קודי = ג׳יי כוכב.
ג׳יי מנצח את גונט׳ר = ג׳יי לא כוכב.