03-12-2025, 01:17 AM
(03-11-2025, 11:20 AM)Jon_M0xley כתב: דל"פ: הנקסוס הם חבורה של ג'וברים שלא היו מצליחים גם אם ג'ון סינה לא היה איתם בפיוד.
אתם מפנים אצבע מאשימה על סינה ש"קבר" אותם אבל אם תסתכלו טוב טוב אתם תבינו שהם הבעיה מלכתחילה.
מי שבאמת היה טוב הצליח לפרוץ גם אחר כך(בריי וואייט, וייד ורייבאק). גם באינדיז הם לא שמות גדולים(הית', גבריאל ולא יודע מי עוד יש).
אני קראתי את הזוועה הזאת שוייד יתערב עם חולצה של נקסוס ופשוט קיבלתי חלחלה מהזה. בשום פנים ואופן שזה לא יקרה.
העלית פה נושא מעניין. אני גדלתי על התקופה הזו של הנקסוס, ובתור מעריץ של סינה, זה אחד הסיפורים שאני זוכר הכי טוב מהילדות שלי כצופה WWE. אז, אהבתי לראות את סינה מפרק אותם, אבל בדיעבד, אני חושב שהיה אפשר לבנות את הסיפור הזה בצורה אחרת ואולי לתת להם לרוץ קצת יותר ככוח משמעותי בארגון – אולי לזכות בתארים, אולי באמת להשליט טרור כמו שהוצגו בהתחלה, ואז לתת לסינה לפרק אותם בצורה שבאמת תרגיש כמו רגע שיא בעל משמעות.
אבל פה בדיוק העניין והנקודה החשובה שאני רוצה להגיד אותה - הנקסוס מעולם לא היו קבוצה שבנו אותה כדי להיות כוח עצמאי ב-WWE. הם לא היו קבוצת העל שהמטרה שלה היא לשלוט בארגון או להפוך למעצמה ארוכת טווח כמו ה-Shield. הם הוקמו נטו כדי לשרת את הנרטיב של סינה ולחזק את הדומיננטיות שלו עוד יותר.
אפשר להסתכל על זה גם מזווית רחבה יותר ולהגיד שהנקסוס הם לא מקרה של קבוצה עם פוטנציאל שמישהו “קבר” אותה, אלא דוגמה קלאסית לקבוצה שנבנתה מראש כדי להגיע לנקודת שיא אחת בלבד – הרגע שבו סינה מתגבר עליהם. מהרגע שסיפור כזה נכתב ככה, המשך הקיום שלהם ככוח עצמאי פשוט לא היה אופציה על השולחן. השילד לדוגמה, נבנו מלכתחילה עם תכנון ארוך טווח, כשהרעיון היה להעצים כל אחד מהם גם כיחידים. הנקסוס, לעומת זאת, היו כלי זמני – ברגע שסיימו לשרת את המטרה שלהם, הם הפכו ללא רלוונטיים.
אז הנקסוס כקבוצה? הם היו סיפור עם פוטנציאל שנכתב מראש כך שהוא ייגמר כשסינה יעמוד מעליהם כמנצח. לא משנה איך אנשים ינסו לסובב את זה, המטרה של הקבוצה הזאת הייתה לשרת את העלילה של סינה – לא באמת לבסס אותם כחבורה היסטורית, ולא להפוך אף אחד מהם לכוכב בפני עצמו.
אז כשמדברים על “האם סינה קבר אותם” – זה לא רק סינה, זה כל הסיפור עצמו שהיה כתוב ככה מראש. ואם הקהל בדיעבד רואה בהם קבוצה שיכלה להיות משהו גדול יותר? זה אולי נכון, אבל זו לא הייתה אף פעם המטרה של ה-WWE כשהם הקימו אותם, וזאת אולי מחשבה נחמדה רק בדיעבד….