(03-11-2025, 12:49 AM)Cenation כתב: אבל הכוכבים האמיתיים הם הכוכבים של דרג A :
ריינס, סינה, קודי, פאנק ורולינס. הם הכוכבים האמיתיים והפנים, מעבר לחמישייה הזאת אין מישהו שמתקרב לרמה שלהם
דרג B בשבילי - גונתר, פריסט, מקינטייר, רנדי, אוואנס, ברייקר, סטיילס, ג׳יי
*רנדי בשבילי הוא חומר של דרג A, אבל בגלל השימוש העלוב בו לצערי הוא לא נמצא שם כרגע
דרג C - סמי זיין, שיימוס, פאטו, ג׳ימי, לוגאן פול, סולו, באלור
עשית לי חשק לדרג גם, דעתי :
דרג א' :
רומן ריינס - כי זה הטרייבל צ'יף ההגדרה של הדרג א'.
ג'ון סינה ודה רוק - לא הייתי מדרג אותם בדרך כלל כי הם אפילו לא היה נחשבים פארט טיימרים, האיש עם החולצה הירוקה מגיע יותר מהם, אבל אחי ההיל טרן אני אופטימי.
רנדי אורטון - אורטון חייב להיות דרג א' , אגדה בעודה בחיים, יכול להפוך כל קרב וכל פרומו לרמה גבוהה.
קודי רודס - העובד הכי חרוץ של החברה ,הפנים של החברה , המאיין איוונטר האלוף הבלתי מעורער.
סת' רולינס - אחד הכוכבים הגדולים שיש בחברה, כ"כ רב גוני , יכול לעשות הכל.
גונת'ר (כן כן אני יודע שיש מצקצקים פה) - אלוף העולם, מחזיק את הפיוד עם ג'יי המשעמם הזה, זהב על המיקרופון.
ריה ריפלי - הבחורה הזו סוחבת את כל המחלקה על הגב שלה, בתור אלופה וגם כשהיא לא אלופה, זהב טהור.
דרג ב' :
איי ג'יי סטיילס - אחד המתאבקים הכי מוכשרים שיש, ובגילו אולי הכי טוב שיש.
דרו מקינטייר - הכל עניין של בוקינג, הבנאדם הזה פשוט מצוין.
Cm Punk - זהב על המיקרופון , זהב בזירה, אבל לא דרג א', מרגיש לי שהוא תמיד מגיע לתקרת הזכוכית הזו שמביאה לו בוקס.
ברון ברייקר וג'ייקוב פאטו - העתיד של החברה הזו, שמתי אותם ביחד כי הם המצ'אפ שאני הכי מחכה לראות.
קווין אואנס - אחד ההילים היותר טובים שאני זוכר, אבל גם הוא נמצא עם תקרה מאוד ברורה לאן שהוא יכול להגיע בחברה.
שארלו פלייר- הכי קל לשנוא אותה , כאילו ממש בקלות אין שום בעיה, אבל היא פשוט מצוינת, יש לה יכולות שלא נראו אולי בחיים במחלקת הנשים.
ליב מורגן - מתאבקת השנה של 2024, הילית מצוינת,אלופת עבר ואלופה עתידית, תענוג לראות אותה.
דרג ג' :
כרמלו הייז - גם עתיד מעולה, רק צריך להשתמש בו נכון.
לוגאן פול - אפשר בקלות לשנוא אותו , אבל הוא מביא לזירה משהו אחר שאני ממש נהנה ממנו.
ג'יי וג'ימי אוסו - לא יכול להפריד ביניהם , אותו מובסט , ההבדלים שמתמקדים בתספורת ובYEET , לא מספיקים לי , הם טובים אבל לא כסינגלס.
פין באלור - תמיד אני אומר, בלי יום הדין, הוא יכול לפרוץ אם ישתמשו בו נכון.
פיט דאן ולודוויג קייזר- שני מתאבקים זהב, שכרגע מאוד מדשדשים במיד/לואו קארד- מקווה שיעשו איתם משהו ראוי.
פנטה - הWWE בונים עליו קדימה, מעניין מה יהיה איתו ועם אחיו שיגיע לWWE.
ליירה ואלקיריה / איו סקיי / רוקסן פרז - שלושתן נכנסות במקום הזה כי הן ממש טובות בעיניי, באמת הם מצוינות אבל לא התחברתי עדיין במאת האחוזים.
זרג :
המחבל.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)