03-09-2025, 04:41 PM
(03-09-2025, 03:42 PM)gilam כתב: הWWE נפתח להמון קהלים חדשים. לכן התקבלה החלטה להזיז טיפה את הווילון. כן מדברים על זה בפתיחות מצד אחד.
מצד שני זה רק אנטר רוקי ואנשים במערכת, מתאבקים לא נוהגים ככה. בתוכניות עצמם זה גם לא מדובר ולכן אפשר לחיות עם זה.
מה גם שהיה את תוכניות הריאלטי לפני עשור בערך שכבר אז הווילון הוזז. וגם יש לזה ביקוש מטורף לדעת עוד והם משתמשים בזה ממש
יפה ולא חושפים כמעט כלום אם תשים לב ממש טוב.
אגב בפרק הפתיחה של ראו בנטפליקס אם אני לא טועה, היה מן פתיח כזה של האנטר בזירה ושם הוא דיבר בפתיחות על מושגים כמו סטוריליינס היל ופייס, שם אני זוכר שהייתי כזה קצת בשוק, מילא בפוסט שואו אבל בפרק של ראו ?
בכל אופן אני מבין ומסכים עם מה שאמרו פה ברור שזה טבעי ומן הסתם זה היה קורה ככה או ככה באיזה שלב, אבל זה נהיה מעין "תראו איזה מגניב אמרתי היל ופייס בלייב עכשיו כולם יגידו הולי שיט" וזה אני לא אוהב. זה כאילו לדגדג למארקים שקיפצו על הדברים האלה. כי בסופו של יום כמו שאמרו פה רסלינג זה סדרה/סרט שלא נגמר זה ימשיך עם שחקנים אחרים ועלילות אחרות. כמו שאמרתי כל הקטע של פרו רסלינג בסופו של דבר זה לתת לנו את ההרגשה שזה אמיתי.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)