02-20-2025, 02:58 PM
(02-20-2025, 02:06 PM)ser duncan the tall כתב: אני לא חושב שאתה טועה, אבל יש לי בעיה עם התוצאה הזו כרגע.
אני לא חושב שרולינס צריך עוד ניצחון ב-1V1 על ריינס. כבר עשור שכל פעם חוזרים לנקודה הזו שאם יש לרומן ריינס הזדמנות לפגוע ברולינס, הוא יקח אותה גם על חשבון תוצאה טובה יותר עבורו. זה בא לידי ביטוי בכל פעם שרולינס עומד מול ריינס.
ריינס כבר עכשיו נמצא בתור קונטדור ל-GOAT (תאהבו או לא, יש לו ריין של 3 שנים, זה אומר שהוא במירוץ הזה) ורולינס הוא החומה היחידה שהוא לא מצליח לעבור. לנצח אותו עכשיו, נקי, ברסלמניה? אתה שם אותו שוב בעמדה של WRESTLING GOD, שזו אורה שרומן ריינס צריך.
אני לא טוען שזה לא צריך לקרות אף פעם, אני חושב שזה לא הזמן המתאים. המצ'אפ הזה לא מאוס ואני חושב שיהיה מקום לקיים אחד על אחד ביניהם גם בסאמרסלאם או אפילו במניה הבאה, תמיד יהיה אפשר לחזור לזה. אני רוצה להגיע לרולינס נגד ריינס כשאני מרגיש שריינס באמת האנדרדוג ושזאת העלילה מסביב לאותו קרב, ואני לא מרגיש את זה עדיין.
רולינס לא צריך ניצחון על ריינס כדי לקדם את המעמד שלו, הוא מספיק גבוה גם ככה. בעיניי הוא צריך לנצח את ריינס (אם יתאבקו במניה הזאת) כדי למקסם את מה שאפשר להוציא מהעלילה של "ריינס לא מנצח את רולינס במאני טיים". חוץ מזה לריינס יש אורה של אלוהים גם בלי קשר לרולינס, אתה בסה"כ צריך להיכנס לאולם שהוא נמצא בו ולהרים את האצבע, מניסיון.