02-17-2025, 08:08 PM
(02-17-2025, 07:54 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אני מעדיף את שארלוט.
דל״פ - שארלוט נוטה לביקורת קשה יותר בגלל שהיא אישה. אם היא הייתה גבר, זה היה (יותר) בסדר, ראה ערך ג׳ון סינה, רומן ריינס או קודי רודס.
ממש לא מסכים עם האמירה הזו.
ג'ון סינה ספג שנאה במשך עשור והיה צריך ללכת להוליווד כדי להתחיל לקבל הערכה על מה שנתן בזירה. הוא קבר טאלנטים (רוסב, וויאט, ריידר) ואכל על זה חרא במשך שנים גם באינטרנט וגם באולמות. רומן ריינס קיבל את אותו היחס עד שחלה בסרטן וגם כשחזר וה-WWE החליטו שלא יהיה לו שום שינוי בדמות, השנאה חזרה. רק בדמות של הבלודליין התחיל לקבל אהבה. מה גם שהוא לא ממש קבר איזה טאלנט ממה שזכור לי. וקודי רודס? הבן אדם 3 שנים ב-WWE, לא זכור לי שקבר איזה טאלנט והדמות שלו עוברת שינויים מולנו. בגלל היחוס המשפחתי שלו אתה משווה אותו לשארלוט? לא זכור לי שאת שארלוט הלבישו במשך שנים עם איפור על הפנים והפכו אותה לפארודיה על דמות של בת משפחתה.
לעומת זאת, שארלוט כבר 12-13 שנה באותה הדמות, לא השתנה בה כלום. שארלוט לא הסכימה להפיל את החגורה לסשה בנקס ב-PPV אלא רק בתכניות רגילות של RAW וגם זה בתנאי שהיא זוכה בהן חזרה ב-PPV שמיד אחרי. שארלוט קיבלה כמעט כל טייטל אפשרי של "הראשונה לעשות X כאישה". וגם את הרויאל ראמבל הראשון היא הייתה מנצחת (ובצדק במקרה הזה) אם לא הייתה כבר אלופת הנשים של סמאקדאון.
שארלוט מקבלת ביקורת כי במשך שנים היא עושה את אותו הדבר בדיוק, לא משנה שום דבר, ובעצם ה-WWE נותנים לנו איתה גרסה של ריק פלייר רק באישה. וכמו שציינתי בעבר, דווקא במקומות שבהם היא מתרחקת מהשם פלייר ועושה דברים חדשים שייחודיים לה, היא מצוינת ומהנה.