02-15-2025, 07:32 PM
(02-15-2025, 07:26 PM)master of doom כתב: אז זה שהשופט שדד פעם אחת את היריבה שלנו אומר שאנחנו האחרונים לבכות על שיפוט? זה שטויות.
היו משחקים שהשופטים עשו טעויות לטובתנו. היו מקרים שהשופטים עשו טעויות נגדנו. באוברול, בתור אחד שעוקב כמעט אחרי כל משחק - אני מרגיש שלרוב השופטים עושים את הטעויות נגדנו. אני בטח נשמע לא אובייקטיבי כי אני אוהד, אבל אני באמת מנסה לשפוט בצורה הוגנת ולא לנסות לטייח מקרים שהשופט שדד יריבות (כמו נגד צ'לסי באותו משחק).
מול ריאל, מה לעשות, אני מרגיש הפוך. באוברול לאורך השנים שאני צופה, לרוב השופט הולך איתם בהחלטות גבוליות. ב-3 המשחקים האחרונים הם נשדדו לחלוטין, הסיבה שהגבתי לרועי היא כי פשוט מצחיק אותי לראות את אוהדי ריאל מתלוננים על שיפוט ב-2025 כששנים ברור שזה שיפוט כל כך, כל כך מזעזע. זה סוף סוף הגיע גם אליהם.
השופטים האלה לא מסוגלים לקבל החלטות נכונות כשיש להם ואר. הם יכולים לשבת שעה מול המסך, לבהות במהלך, ולבחור בהחלטה הלא נכונה. זאת עבודה שאני מאמין שאני מסוגל לעשות יותר טוב מהם. וכמו שהוספתי בתגובה הראשונה - כשהיו"ר מושחת ברמה כזאת (אתקן את עצמי, הוא העלה את המשכורת שלו ב-2 מיליון יורו בשנה, סתם ככה) והשופטים מקבלים גיבוי על כל שטות שהם עושים, למה שיהיה רצון לשנות?
אתה כאוהד ברצלונה לא אובייקטיבי ולכן ההרגשה שלך על המשחקים של ריאל לא אובייקטיבית.
כמו שאני בחיים לא אוכל לקבל את זה שהשופטים לא דפקו את סיטי מול ליברפול בליגת האלופות.
אלו האירועים שבונים בסיס אוהדים בסופו של דבר, השנאה המשותפת לשופטים ויריבות.