02-10-2025, 09:21 AM
(02-10-2025, 08:23 AM)Bam Bam Bigelow כתב: הקהל קובע? סינה?
אתה כנראה שוכח את הכעס והמרמור שליוו את הריין שלו.
אם הקהל היה קובע סינה היה מחזיק שליש מהאליפויות בשליש מהזמן.
בשנות החנק שלו הוא היה בינוני מינוס בזירה. חוטף 70 אחוז מהקרב, משתחרר, מרפק, אגרוף ופינישר.
שלעגו לו על הארסנל הוסיף גם את החניקה.
סינה לא מייצג את דניאל בראיין, הוא מייצג את בטיסטה בסיפור הזה.
להגיד שסינה המציא את המיין אבנטר זה נכון בעולם שבו לא היה את עידן האטיטיוד.
אני מכיר מתאבקים שהושפעו מברט הארט, אני מכיר מתאבקים שהושפעו משון מייקלס, הרוק, אוסטין, טייקר, ריי מיסטריו, באם באם ביגלו אבל מתאבקים שהושפעו מסינה? אולי שארלוט פלייר שהבינה שלא משנה העבודה שאתה עושה בזירה, אלא העבודה מאחורי הקלעים.
זרע זרעים? קידם את הרסלינג? הבן אדם קידם אך ורק את עצמו (שזה בסדר גמור, כן? רק לא לקשור לו כתרים). מדובר באדם שדאג לחבל בכל שם שעלה כדי שאף אחד לא יאיים עליו. לדעתי האישית זה לא לקדם את הביזנס, אבל אולי אני לא מבין.
אפילו השיבה שלו לשנת פרישה והדחיפה שלו למיין אבנט היא עוד לבנה בחומה. זה אדם שרואה אך ורק את עצמו, ופועל אך ורק לטובתו.
לפעמים נשמע שאתה נורא סולד מהאלק הוגאן, well, סינה זה הדגם 2.0 שלו, כולל הקרחת.
סינה קרוב לעשור לא בתמונת המיין איוונט, הוא כבר כמה שנים בלי ניצחון בקרב יחידים.
בלי סינה אין דניאל בראיין בטח לא בWWE. להגיד שסינה חנק את הקהל? הבן אדם עשה סולד האוט כל פעם שהופיע.
מספר אחד במכירות מרצ'נדייז. הקרב הכי טוב של פאנק? נגד סינה. הקרב הכי טוב של סטיילס? נגד סינה.
הקרב הכי טוב של אדג'? נגד סינה אז אפשר להגיד שיש לו 5 מהלכים סה"כ בפועל הקרבות שלו הם כמו שלידור אומר סינימה.
ומי סינה קבר? מי היה שווה מין איוונט ולא הגיע נטו בגלל סינה? יהיה מאוד מעניין לקבל שמות.
חצי מהקהל שנא אותו וחצי אהב אותו אבל אף אחד לא התעלם ממנו.
והמושגים של מה צריך מיין איוונטר כדי להיות כזה העביר סינה לקודי מילים של קודי עצמו.
וזה הקווים שכול הרוסטר הולך אחריהם היום. למכור יותר כרטיסים מהתקופה המקביל אשתקד.
למכור יותר מרצ'נדייז מהתקופה המקבילה אשתקד ולהיות זמין כל הזמן שהקהל תמיד יראה אותך
(מה שנקרא לו"ז סינה). הוגן וסינה זה לא אותו בן אדם אפילו לא קרוב הוגן חלאה ופסולת אנושית.