02-09-2025, 03:29 PM
לגבי השיחה שקשורה לג׳יי פה,
בכנות, אחלה ג׳יי. עשה שיפור גדול והיה חלק מאנגלים גדולים ומרשימים.
המושג ״מגיע לו״ כמעט תמיד שגוי בפרו רסלינג.
למי מגיע מיין איבנט ברסלמניה ואליפות מרכזית?
לא למי שעבד ונתן 2-4 קרבות בשבוע,
לא למי שחלק מהרוסטר שנים ועשרות שנים,
לא מי שטוב בפוליטיקה,
לא מי שהכי אובר לתקופת זמן קצרה.
מגיע למי שניצחון שלו יעשה הכי טוב לחברה.
מגיע למי שמביא הכי הרבה עניין ועיניים למוצר.
מגיע למי שפונה לקהל הקז׳ואלי ולקהל ההארדקור שהוא גרעין החברה.
מגיע למי שכמות ההשקעה, המחירים והמשאבים שיושקעו בו בשביל ניצחון יגרמו לרווח לחברה בטווח הארוך ולא להפסד.
ברומן ריינס הושקע מחיר עצום, בסינה הושקע מחיר עצום.
להשקיע בג׳יי את המחירים שהושקעו בו עד עכשיו + ניצחון בראמבל + ניצחון במיין איבנט של רסלמניה שהיא כל-כך מפוצצת בסטארפאוור?
בשביל (כמו שאתם אמרתם) כמה חודשים של גימיק עם האליפות עליו?
אם אתם שואלים אותי - המחירים גבוהים מהתמורה.
זה למה לא ״מגיע לו״, לא יותר ממה שמגיע למישהו אחר שיכל לגרום ל״רווח״ גבוה יותר מהספוט הזה.
בגדול מסכים איתך, אבל התשובה של כל אחד תהיה ״תלוי בין מה למה משווים״, החלק הראשון של התגובה שלי רלוונטי גם לכאן.
מעבר לכמה הם מכרו בתקופת השיא שלהם (ותלוי בפלטפורמה שהייתה להם), מעבר לכמות ספוטים ונצחונות,
מעבר לסטוריליינים ומעבר לכמה שנים הם רצו עם האליפויות,
אם אנחנו משווים בין שתי תקופות, צריך להבין -
1. מי היו הכי גדולים באותה התקופה? פלייר היה מהגדולים בתקופתו.
2. במי השקיעו יותר ועל מי שילמו יותר מחירים? חד משמעית שסינה עלה הרבה יותר, אולי הכי הרבה בהיסטוריה.
3. מי הכניס יותר כסף לחברה? סינה ללא ספק, אבל זה תלוי בכמות ההשקעה האסטרונומית.
4. מה התשואה של כל אחד מהם? של סינה אולי חיובית כי היה אובר ומוצלח אחרי שנים על גבי שנים של שנאה, אבל בעלייה של פלייר השקיעו הרבה פחות וקיבלו המון.
מעבר לזה, תקופת השיא של פלייר הייתה תקופה אחרת לגמרי.
מי הביא יותר דברים לשולחן? מי עשה דברים שלא עשו לפניו? מי נתן השראה לדורות הבאים של מתאבקים?
מי פרץ תקרות זכוכית?
האם סינה פרץ תקרת זכוכית כשלפניו היו הוגאן ודה רוק?
מה שמכריע את השאלה הזו לדעתי (וזו רק ספקולציה) -
אם הייתם מוחקים את סינה מההיסטוריה, פרו רסלינג ב-2025 לא היה נראה שונה מאוד.
אם הייתם מוחקים את פלייר מההיסטוריה, אני בטוח שהמון מתאבקים שגדלנו עליהם (ומתאבקים שהמתאבקים שגדלנו עליהם גדלו עליהם) לא היו קיימים.
פלייר הביא המון דברים חדשים לשולחן וזו סיבה שלא דיברתם עליה כאן בכללי, וזו סיבה שלרוב פלייר לא מקבל עליה מספיק קרדיט.
בכנות, אחלה ג׳יי. עשה שיפור גדול והיה חלק מאנגלים גדולים ומרשימים.
המושג ״מגיע לו״ כמעט תמיד שגוי בפרו רסלינג.
למי מגיע מיין איבנט ברסלמניה ואליפות מרכזית?
לא למי שעבד ונתן 2-4 קרבות בשבוע,
לא למי שחלק מהרוסטר שנים ועשרות שנים,
לא מי שטוב בפוליטיקה,
לא מי שהכי אובר לתקופת זמן קצרה.
מגיע למי שניצחון שלו יעשה הכי טוב לחברה.
מגיע למי שמביא הכי הרבה עניין ועיניים למוצר.
מגיע למי שפונה לקהל הקז׳ואלי ולקהל ההארדקור שהוא גרעין החברה.
מגיע למי שכמות ההשקעה, המחירים והמשאבים שיושקעו בו בשביל ניצחון יגרמו לרווח לחברה בטווח הארוך ולא להפסד.
ברומן ריינס הושקע מחיר עצום, בסינה הושקע מחיר עצום.
להשקיע בג׳יי את המחירים שהושקעו בו עד עכשיו + ניצחון בראמבל + ניצחון במיין איבנט של רסלמניה שהיא כל-כך מפוצצת בסטארפאוור?
בשביל (כמו שאתם אמרתם) כמה חודשים של גימיק עם האליפות עליו?
אם אתם שואלים אותי - המחירים גבוהים מהתמורה.
זה למה לא ״מגיע לו״, לא יותר ממה שמגיע למישהו אחר שיכל לגרום ל״רווח״ גבוה יותר מהספוט הזה.
(02-09-2025, 09:27 AM)Bam Bam Bigelow כתב: מעניין אותי אם זה דל״פ או לא:
ריק פלייר > ג׳ון סינה
בגדול מסכים איתך, אבל התשובה של כל אחד תהיה ״תלוי בין מה למה משווים״, החלק הראשון של התגובה שלי רלוונטי גם לכאן.
מעבר לכמה הם מכרו בתקופת השיא שלהם (ותלוי בפלטפורמה שהייתה להם), מעבר לכמות ספוטים ונצחונות,
מעבר לסטוריליינים ומעבר לכמה שנים הם רצו עם האליפויות,
אם אנחנו משווים בין שתי תקופות, צריך להבין -
1. מי היו הכי גדולים באותה התקופה? פלייר היה מהגדולים בתקופתו.
2. במי השקיעו יותר ועל מי שילמו יותר מחירים? חד משמעית שסינה עלה הרבה יותר, אולי הכי הרבה בהיסטוריה.
3. מי הכניס יותר כסף לחברה? סינה ללא ספק, אבל זה תלוי בכמות ההשקעה האסטרונומית.
4. מה התשואה של כל אחד מהם? של סינה אולי חיובית כי היה אובר ומוצלח אחרי שנים על גבי שנים של שנאה, אבל בעלייה של פלייר השקיעו הרבה פחות וקיבלו המון.
מעבר לזה, תקופת השיא של פלייר הייתה תקופה אחרת לגמרי.
מי הביא יותר דברים לשולחן? מי עשה דברים שלא עשו לפניו? מי נתן השראה לדורות הבאים של מתאבקים?
מי פרץ תקרות זכוכית?
האם סינה פרץ תקרת זכוכית כשלפניו היו הוגאן ודה רוק?
מה שמכריע את השאלה הזו לדעתי (וזו רק ספקולציה) -
אם הייתם מוחקים את סינה מההיסטוריה, פרו רסלינג ב-2025 לא היה נראה שונה מאוד.
אם הייתם מוחקים את פלייר מההיסטוריה, אני בטוח שהמון מתאבקים שגדלנו עליהם (ומתאבקים שהמתאבקים שגדלנו עליהם גדלו עליהם) לא היו קיימים.
פלייר הביא המון דברים חדשים לשולחן וזו סיבה שלא דיברתם עליה כאן בכללי, וזו סיבה שלרוב פלייר לא מקבל עליה מספיק קרדיט.
![[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]](https://64.media.tumblr.com/0e0e53660d883819c6c8fa42b17fbac8/8e7ae73a9280f2d4-2f/s540x810/302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif)