הבעיה בבחירה בג'יי אוסו בנקודה הזמן הזאת
שהוא מרגיש פשוט תקוע בספוט על קרב אליפות,
קצת כמו איך שתופסים את גאנת'ר בזמן האחרון.
אפשר להגיד עד מחר שפאנק-רולינס-ריינס יכול להיות פיוד גדול גם בלי אליפות, וזה נכון.
אבל תמיד כשמשלבים אליפות ראשית, זה מוסיף יוקרה, רובד ועניין לקרב,
כי בנוסף לרצון לצאת עם ידך על העליונה בעלילה שבה אתה כ"כ שונא את היריב שלך, אתה גם יוצא עם הדבר הכי יוקרתי וחשוב בביזנס.
זה פשוט לא הטיימינג.
אנשים תכננו כ"כ הרבה לרסלמניה הזאת, פאנטזי בוקינג באמת מטורף, גם אם אני מוציא את הרוק מהמשוואה.
וג'יי אוסו פשוט לא שייך לשם. אולי מגיע לו לזכות באליפות, אבל הוא פשוט לא שייך לדבוקת המתאבקים שאמורה להיות
בסצנת ה-ME של הרסלמניה הנוכחית.
בנוסף, וזה כבר שייך לדיון אחר
אבל בואו לא נעמיד פנים שאנחנו לא יודעים מה יקרה איתו אחרי רסלמניה
ריין מעבר מקסימום עד סאמרסלאם (ולדעתי יפיל כבר לפני אפילו) עם יריבי אפרקארד ולא יותר מזה,
כי ריינס/פאנק/סינה/רולינס לא יעשו את הג'וב לג'יי
ג'יי לא מתאבק איכותי, והוא גם לא דמות מעניינת,
וכשבעיני רבים ל-WWE יש את הרוסטר הכי איכותי אי פעם, אין מקום למתאבק כמוהו לזכות באליפות ברסלמניה,
אין צורך ב"עלילת סינדרלה" שתחזיק את כל הקהל עירני.
אין שם באמת עומק מעבר ל"אני רוצה להוכיח לכולם שאני מסוגל לעשות את זה" - לא שונה מסמי זיין לדוגמא
גם אם אני אהיה באולם באחת התוכניות, אני אצעק YEET ביחד עם כולם כמו כבש, בגלל הרצון להשתלב ב-FLOW ביחד עם כולם.
זה אומר שג'יי אוסו מעניין אותי? זה אומר שאני אוהב אותו? לא.
שהוא מרגיש פשוט תקוע בספוט על קרב אליפות,
קצת כמו איך שתופסים את גאנת'ר בזמן האחרון.
אפשר להגיד עד מחר שפאנק-רולינס-ריינס יכול להיות פיוד גדול גם בלי אליפות, וזה נכון.
אבל תמיד כשמשלבים אליפות ראשית, זה מוסיף יוקרה, רובד ועניין לקרב,
כי בנוסף לרצון לצאת עם ידך על העליונה בעלילה שבה אתה כ"כ שונא את היריב שלך, אתה גם יוצא עם הדבר הכי יוקרתי וחשוב בביזנס.
זה פשוט לא הטיימינג.
אנשים תכננו כ"כ הרבה לרסלמניה הזאת, פאנטזי בוקינג באמת מטורף, גם אם אני מוציא את הרוק מהמשוואה.
וג'יי אוסו פשוט לא שייך לשם. אולי מגיע לו לזכות באליפות, אבל הוא פשוט לא שייך לדבוקת המתאבקים שאמורה להיות
בסצנת ה-ME של הרסלמניה הנוכחית.
בנוסף, וזה כבר שייך לדיון אחר
אבל בואו לא נעמיד פנים שאנחנו לא יודעים מה יקרה איתו אחרי רסלמניה
ריין מעבר מקסימום עד סאמרסלאם (ולדעתי יפיל כבר לפני אפילו) עם יריבי אפרקארד ולא יותר מזה,
כי ריינס/פאנק/סינה/רולינס לא יעשו את הג'וב לג'יי
ג'יי לא מתאבק איכותי, והוא גם לא דמות מעניינת,
וכשבעיני רבים ל-WWE יש את הרוסטר הכי איכותי אי פעם, אין מקום למתאבק כמוהו לזכות באליפות ברסלמניה,
אין צורך ב"עלילת סינדרלה" שתחזיק את כל הקהל עירני.
אין שם באמת עומק מעבר ל"אני רוצה להוכיח לכולם שאני מסוגל לעשות את זה" - לא שונה מסמי זיין לדוגמא
גם אם אני אהיה באולם באחת התוכניות, אני אצעק YEET ביחד עם כולם כמו כבש, בגלל הרצון להשתלב ב-FLOW ביחד עם כולם.
זה אומר שג'יי אוסו מעניין אותי? זה אומר שאני אוהב אותו? לא.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.