02-07-2025, 04:27 PM
(02-07-2025, 04:05 PM)SwitchBlade כתב: יצאתי מנק' הנחה שוולטר ופריסט יהיו טיעון הנגד למה שאמרתי.
אני רוצה לציין בנוגע לשניהם שהם לא מראים שום רמז להורדת הילוך - לא בפרומואים, לא בזירה. ג'יי חד משמעית מראה את הסימנים האלו בזירה.
וולטר ירד איזה 20-30 קילו בשנתיים האחרונות, והוא כבר ב2018-2019 הוכיח דברים שג'יי עדיין לא הוכיח, מעבר לכך הוא מכונת קלאסיקות כבר שנים, ולא היה צריך למחוק מעצמו שום טייטל של "מתאבק טאג טים" כמו ג'יי.
פריסט הוא מקרה קצת פחות מוצלח ובולט מוולטר, ועדיין הוא שונה ממנו. אני כן אסייג ואומר שפריסט בעיניי הוא יותר אפרקארדר בעוד שוולטר הוא מיין איבנטר.
אם פאטו לא היה צריך לקחת את הראמבל - גם ג'יי לא.
פאטו יותר מעניין ממנו כבר עכשיו, לכן אני חושב שפאטו הוא חסם עליון מוחלט לג'יי, משמע אם פאטו לא לוקח - מישהו מהגדולים היה צריך לקחת.
משמע אנדרדוג.
אני מבין את הפואנטה בדמות של ג'יי וגם מתחבר מאוד לניסוח הספציפי שלך ניב, למרות זאת אני חושב שנקודת מפתח באנדרדוג היא שבסופו של דבר האנדרדוג מוצלח יותר מהאנשים שמטילים עליו את הצל.
בריאן היה אנדרדוג מדהים בגלל שמתחת לYES ולצ'אנטים ולזקן ולגימיקים שחד משמעית היו לו - הוא היה המתאבק הטוב ביותר בעולם. כנ"ל שון מייקלס בתקופתו, כנ"ל ג'ף הארדי, וכל מתאבק אחר שהצליח לצבוע את עצמו בצבע הבסיס של האנדרדוג ולסחוב את הנרטיב הזה למעלה.
וג'יי אוסו נכון לעכשיו פחות מוצלח בזירה מאח שלו, מבן דוד שלו, מבן דוד שלו #2, ומרוב האנשים שנמצאים מולו בקרבות. הוא חותך פרומואים פחות מעניינים מאנשים שהוא הדיח בראמבל. הוא סוחב עלילות מוצלח, אבל בפועל פחות מסקרן ממתאבקים כמו מקנטייר, פאנק או סת'.
הוא אנדרדוג, אבל הוא לא באמת מוצלח יותר מריינס או פאטו או פאנק או סינה או כל מתאבק אחר שהוא מנסה לצאת מהצל שלו. יש סיבה מעולה לצל הזה - ריינס באמת יותר טוב ממנו, בכל פרמטר. הוא לא צריך לצאת מהצל הזה.
הוא גם פחות מוצלח משני האלופים הראשיים שהוא עוד עלול לנצח ברסלמניה.
אז מה קיבלנו פה? רגע קתרטי נטול תוכן, שהוא יותר מסיבה עם תנועת-גימיק מאוד בולטת מאשר רגע הכתרה של מישהו שבאמת היה ראוי לכך.
והאם יש ביטוי בפועל למה שאני אומר? הרי יכול מאוד להיות שאני מדבר ומדבר, ובתכלס הוא ייתן באנגר של קרב, באנגר של ריין, והכל יהיה פנטסטי. ימים יגידו, כי אני מניח שבעוד 3 חודשים נדבר על הריין של ג'יי אוסו ומה הוא עתיד להיות, אז אנחנו נגלה, אבל אני חושב שבפועל הביטוי של מה שאני אומר יהיה בנייה מאכזבת לריין מאכזב שיוכיח את הפואנטה שלי.
המבחן האמיתי של ג'יי אוסו הוא להיות מעניין יותר מהטיטאנים של רסלינג - גם בRTWM וגם אחרי. נקודה משעשעת אצלך ניב היא שיש לך בחתימה גם את ריינס וסת' וגם את ג'יי. אולי רמז מטרים לכך שג'יי אוסו לא סוחב מיין איבנט לבד כפי שהוא לא מספיק אובר כדי לסחוב חתימה לבד.
יש ריין שאתה חושב שהוא מוצלח השנה?
ג׳יי זכה בראמבל, יחזיק באליפות 3 חודשים ויפסיד לטופ היל הבא.
בוקר טי, באם באם עדיין שונא אותך.

![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/xULW8PyFnVIsHarFks/giphy.gif)