02-05-2025, 05:23 PM
(02-05-2025, 05:04 PM)gilam כתב: ריינס לא צריך לסגור רסלמניה נוספת. רולינס סגר ערב אחד פתח ערב שני והיה מעורב בסגירה של הערב השני.
אין סיבה רק כדי לצאת עם פאנק ידי חובה לתת לו את המיין איוונט. קודי נתן עבודה כל השנה ואם הוא לא יסגור רסלמניה
אז לאף אחד לא מגיע.
מצטער להגיד את זה, אבל קודי לא אלוף מעניין מספיק כדי לסגור את הרסלמניה כרגע. ה-FINISH THE STORY היה חזק, השילוב עם הבלודליין היה עוצמתי.
אבל קודי רודס במתכונת הנוכחית הוא לא אלוף מעניין. איזה פיוד היה לו שהוא זכיר מהשנה האחרונה? אני לא אגיד שהוא אלוף רע, הוא עובד מאוד קשה, שם ישבנים על הכיסאות, הוא אובר עם הקהל, אבל בסוף כל מה שזוכרים מהריין שלו עד כה זה שלושה דברים: רומן ריינס חזר כדי להציל לו את התחת, הוא הצטרף לרומן ריינס נגד הבלודליין החדשה והוא ואת הקרב שלו עם קווין אוואנס שרוב מי שיסתכל אובייקטיבית על הפיוד הזה יגיד שמי שהחזיק אותו זה אוואנס. אם אני ארחיק לכת אני אגיד שבכלל עדיף שהוא יפיל את החגורה ב-EC כדי להכניס איזה עניין לקרב שלו ברסלמניה, אבל זה ממש להרחיק לכת.
לעומת זאת, פאנק-רולינס-ריינס (שלדעתי מיותר, כי פאנק צריך להיות יחד עם סינה בקרב נגד רודס) זה סטאר פאוור שאף קרב לא יכול לבוא אחריו.