02-01-2025, 07:44 PM
(02-01-2025, 07:18 PM)ser duncan the tall כתב: נופ.
גונת'ר כרגע הוא שווה ערך ל-CM פאנק של 2010-2011. הוא אחד המתאבקים הכי טובים ברוסטר, הוא אלוף העולם בזכות ולא בחסד ועדיין הוא מרגיש מידקארדר.
ולמה הוא מרגיש מידקארדר? בגלל שיש מתאבק עבר שחזר וכל הפוקוס הולך עליו ועל הפיודים הישנים שלו והפוקוס שהוא דורש בכל תכנית ותכנית.
בעיקרון כל החרא הזה היה אמור לקרות בשנה שעברה, לרסלמניה 40, לתת לפאנק את הקרב שלו ואת הריין של החודשיים-שלושה, אבל פאנק נפצע
והכל נדחה בשנה.
לזכותו של פאנק אני רק אגיד שלצערו של גונת'ר גם נחתמה העסקה עם נטפליקס והם ביקשו את קודי רודס, רומן ריינס וכל השמות הגדולים לתכניות הראשונות ולכן גונת'ר נדחק הצידה (אם אני זוכר נכון, לא הופיע בכלל כמתאבק בתכנית הראשונה של RAW בנטפליקס, והוא עוד האלוף המרכזי).
אנחנו נמצאים בתקופה שבה יש פיודים שלא סובבים סביב האליפות שהם לא פחות מעניינים מהאלוף.
גונת'ר סובל מזה וגם קודי סובל מזה.
עם כל הכבוד ליכולות של גונת'ר, הוא לא קיבל יריב שאתה אומר וואו מה הולך לקרות פה?
פאנק/רולינס, פאנק/מקנטייר, פאק אפילו סטרומן/ריד יצרו לי יותר עניין מהראן הזה של גונת'ר.
גם קודי פרווה אבל למזלו אוונס מצליח לשחק אותה. קודי אשכרה התערב שוב בסיפור של הבלודליין, לא מה שהיית מצפה מהאלוף הראשי