01-26-2025, 06:57 AM
(01-26-2025, 01:05 AM)gilam כתב: דווקא המוצר מעולם לא היה חם יותר, בטח שמבחינת מספרים.
ראו בנטפליקס לא יורדת מ5 מיליון צופים זה מספר שנטפליקס קיוו להגיע אליו בהמשך הדרך
לא על הפרק הראשון ובטח ובטח שלא לשמור על יציבות. יותר מזה יש לא מעט מדינות שלא מקבלות את השידור
בגלל זכויות יוצרים ביניהם גרמניה וצרפת מדינות WWE מובהקות. לדעתי תוך שנתיים הם מגיעים ל10 מיליון צפיות לפרק.
מבחינת כשרון הרוסטר מפוצץ, אלו שעדיין לא הגיעו לNXT לפי השמועות אתלטים ברמה מפחידה.
WWE בונים את הכשרונות שלהם מאפס שיתאימו למוצר שלהם גם את אלו שבאים מהאינדיז.
הם סגרו דיל עם TNA ומקווים לעזור להם לתפוס את חוזה הטלוויזיה שהם עזבו כדי שAEW לא יקבלו אותו בטעות
(שגם הם בשירותי סטרימינג והם נמצאים ברף המינימום של הרייטינג שמצופה מהם אבל הם אחד משידורי הספורט הישירים
הכי נצפים בסטרימינג של MAX).
מין איבנטים
קודי.
רנדי אורטון.
קווין אוונס.
ג'ייקוב פאטו.
סולו סיקוואה.
דימיאן פריסט.
אל איי נייט.
אלו רק של סמאק לא כולל הנשים שגם הן יכולות לתפוס מיין איבנט.
לא כולל ראו ולא כולל כשרונות במיד קארד שיכולים לתפוס אולי כבר בשנה הבאה מקום במיין איבנט.
אבל אם אתה מאותם אנשים (וזה בסדר) שאם המתאבק הוא לא מאחוז העליון כלומר פאנק ריינס קודי מקנטייר רולינס
אז הוא לא שווה את זמן המסך שהוא מקבל, אתה תהיה בבעיה. יש סיבה שהם מהאחוז העליון ויש סיבה שקשה למצוא כאלו
ושוב מבחינת כמויות גם הכוכבים הכי גדולים נמצאים בכמות גדולה יותר. אולי רק בתקופה שהם רכשו את WCW שבגלל התחרות
היה ב2 הרוסטרים כמות כשרון מפגרת.
זה שאתה אומר שהעסק חם מאי פעם בגלל מספרים ודילים
רק מוכיח מה שאני אומר שזה הכל ביזנס וזה לא תמיד טוב לנו האוהדים
אני מדבר מקצועית לגמרי, הכל נשען על הסופרסטארים
50% מהרוסטר לא שווה צפייה, גם אם יש פוטנציאל הוא לא מגולם בשטח.
לא טרחתי לצפות בsnme ולפי התוצאות גם אני מבין שעשיתי החלטה טובה
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.