01-21-2025, 09:21 AM
(01-21-2025, 03:09 AM)WWFWCW כתב: רק עכשיו יצא לי לראות את הסרט Iron claw / המתאבקים (2023)
סרט מרתק, ממש צוללים אל תוך עולם הרסלינג התובעני ולתוך חיי המשפחה שלהם, תמיד אהבתי את הז'אנר הזה של מה שנקרא "דרמת ספורט"
וזה שגליתי שזאק אפרון משחק שם תפקיד ראשי זה בכלל נתן לי בוסט וחשק לצפייה(איך אפשר לשכוח את היי סקול מיוזקל מהילדות)
אני חושב שמי שיאהב את הסרט ויהנה ממנו זה בעיקר אוהדי רסלינג, הצופה הרגיל הצופה קולנוע הטיפוסי לא יתחבר לסרט הזה ברמה של של אחד שהוא אוהד רסלינג(למרות שגם רבים מהם אהבו, ראיתי בעיקר ביקורות טובות)
הרבה כאב הרבה עצוב, ממש משפחה מקוללת הם היו.. RIP
האמת ראיתי עם אישתי, פחדתי שהיא תשתעמם ותהיה בטלפון אבל זה דווקא עניין אותה והיא שאלה מלא שאלות תוך כדי. אני אהבתי את הסרט והוא התחיל טוב ולאט לאט התחלתי לרחם על אריק. הופתעתי לגלות שהוא לא זכה באליפות משקל כבד, חשבתי ככה יגמר הסרט אבל מסתבר שהוא לא זכה.
אישתי הייתה במתח, תוך כדי היא בדקה עליהם בויקיפדיה והשאלה הכי מצחיקה הייתה:"יואוווו יש להם משהו במשפחה שהוא לא באמת קשור למשפחה, הוא שם רק מבחינת בסטוריליין, מה זה? למה עשו ככה אם הוא לא משפחה באמת?"
ואז הגיע שאלה מפתיעה:"רגע אז האלה שעכשיו אתה רואה משהו עם דם"
אני: בלאדליין?
היא: כן, הם באמת משפחה או שגם מבחינת סיפור?
אני: לא לא הם קשורים איך שהוא בעץ משפחה(חוסך לי שאלה על הברית דם של הסבא של רוק וסבא של ריינס). *נזכר בזיין* אממ חוץ מאחד שלא באמת קשור.
היא: *מסתכלת עליי* ולא אכפת להם שעושים שהוא חלק מהמשפחה?
אני: לא לא הוא חבר כבוד כזה, כמו שיש לך חברות שכאילו את אחיות אז אותו דבר.
לקינוח סיפרתי לה על טייקר וקיין חחחחחחחחחחחחח היא לא הבינה למה עושים סתם כאילו הם משפחה כשהם לא, היה משעשע.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)