12-07-2024, 05:00 PM
(12-07-2024, 02:37 PM)Codycutter כתב: היו ימים בFXP שלמנהל הייתה אחריות. ואם הוא לא היה עומד בה הוא לא היה נשאר.
סבבה הבנתי שאתה הקמת את האתר אז אי אפשר באמת להגיד לך משהו וכולם פה סוגדים לך.
כן מנהל בא מלשון ניהול. ואין לי בעיה שיהיה פה סבב על אשכולות אם זה הבעיה כאן.
אנשים פה מגזימים , משקיע יותר ממה שאני משקיע בעבודה חחחחחח כניראה שיש לכם עבודה של קוקסינלים.
ודרך אגב אני בן 25 , והבחור הזה סקסי דביל אני נותן לו 15 במקרה הטוב. רואים בשפה שלו. אל תבלבל לי את המוח שהוא הכי מבוגר פה. ודווקא בגלל שהוא ילד אפשר לתת לו טיפה יותר סובלנות , מי ישמע מה הוא כבר אמר וכל פעם מחדש בא מישהו שרוצה ללקק לך את התחת ויוצא עליו.
גם אני מאוד מעריך את מה שאתה עושה בלי קשר לכלום, אבל כן אם אתה מנהל את האתר אז האחריות מוטלת עליך שיהיו פה אשכולות או לפחות שתתן אחריות לאנשים להרים פה אשכולות. ולי ספציפית אין בעיה להיות חלק מזה.
דבר ראשון: גם בfxp המנהלים לא היו מחוייבים לפתוח אשכולות. הם היו פותחים כי הם היו רוצים, ממש כמו פה.
מנהל אמור לנהל הוא לא מחוייב לפתוח שום אשכול, רק לראות שכולם לא עוברים על החוקים ואין בעיות.
דבר שני: הבחור שאתה אומר שהוא בן 15 גג אז הינה:
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)