11-27-2024, 09:27 AM
(11-26-2024, 09:44 PM)lidoradir כתב: לא יחזור להתאבק, אני לא חושב שהוא כשיר בכלל. (אלא אם כן הם שומרים על זה בסודיות)הם לא ממש מדברים. פשוט יש קרבות. זה לא מרגיש לי אישי. ''אה ניצחת אותי, אז אני אנצח אותך''
אני מדבר על חזרה שלו חד פעמית לתוכנית הזאת, הוא חייב להופיע בחגיגות העשור.
יש סיפור, יש רקע, יש היסטוריה. כנראה לא עקבת אח.
קייזר ושיימוס כבר בפיוד ארוך הרבה זמן, קייזר נפצע לאיזה תקופה קצרה והם עצרו את זה, בהמשך הוא חזר והם חזרו לעוד איזה קרב שם שיימוס ניצח. שיימוס וברייקר נפגשו בטורניר ספיד והקרב שלהם נגמר בתיקו והפיוד שלהם נמשך. גונת'ר כבר מערב הסעודית אמר לקייזר שהוא צריך לסיים את שיימוס, שבוע שעבר גונת'ר אמר לקייזר לצאת החוצה ולבנות שם לעצמו, שיימוס וברייקר היו בקרב החוזר שלהם על האליפות הביניבשתית, קייזר חיסל את שניהם, השבוע שיימוס החזיר את הטובה, ברול משולש, קרב משולש בסורבייבר סיריס. פשוט.
וגם שיימוס לא מדבר הרבה מאז שחזר.
הם פשוט שם, פשוט הולכים מכות. בגלל זה אני אומר שאין סיפור. הלכנו מכות בעבר אז נלך מכות עכשיו.
(11-26-2024, 09:58 PM)gilam כתב: קייזר, שיימוס, ברייקר ודרגונוב בכאסח אחד עם השני on/off מאז הדראפט פחות או יותר.אפילו ברייקר ודגונוב נתנו קרבות TV מטורפים ממש טובים אבל לא דיברו לפני כן
זה לא היה רציף אבל גם לא נחתך בשום שלב.
ברייקר עוד שניה פצע את עצמו לשנה עם השולחן בשביל קייזר ואנחנו לא שמענו מהם כמה הם שונאים אחד את השני או למה הם נלחמים
זה בוקינג aew לפצוע כתף בשביל פיוד חולף
(11-27-2024, 08:11 AM)StavHen כתב: לדעתי זה יכול להיות אחד מהMOTN , הם וואו.על זה אני מסכים איתך . ברייקר ושיימוס יתנו הופעה וקייזר יכול להיות אס