(11-26-2024, 02:29 PM)karusi כתב: אם ביבי יחתום על הסכם הפסקת האש - הוא יהיה לוזר נצחי ולא ייתפס כימני.
ברבר בלי הפסקה על זה שלפיד נתן גבול ימי בחינם לחיזבאללה בזמן שתכנן פשיטות על הגליל.
ועכשיו נותן לחזבאללה לחזות לגבול אחרי שהורידו את חיזבאללה לברכיים.
ביבי יצא אפס מאופס. מנהיג חלש שנובח ''ימין'' ו"מדינת ישראל''. וימכור את הגליל כמו שמכרו את העוף בשביל ''שקט'' זמני
כבר מחר יחפרו מנהרות וישימו טילים על הגבול
בינואר טראמפ ישחרר נשק בלי הפסקה , אם חותמים עכשיו זה נטו רפיסות של ממשלת ''ימין''.
בוא נאמר שזו צרה קטנה בשבילו. הוא יזכר על דברים הרבה יותר גרועים. מה שהוא עושה לצה"ל, לשב"כ, למערכת המשפט...
הזניית כל השירות הציבורי, החברות הממשלתיות.
הכנסת אנשים כמו אמסלם, גוטליב, קרעי...
חברי ימין על מלא מלא שבאתר, מה דעתכם מטרת החוק שאי אפשר יהיה לחקור שרים ללא 90 חברי כנסת שיסכימו? (דה פקטו אי אפשר יהיה לחקור חברי כנסת מהקואליציה).
קרובת משפחה שלי מאוד אוהבת לצפות בזמן אמת של אסף ליברמן. היא אמרה לי לצפות בפרק האחרון שהיה על המשיחסטים שרוצים להתנחל עזה. היה שם איזה מאחז עם 16 משפחות. שמו 20 חיילים בקביעות כדי להגן עליהם. זו לא הזיה? חייל ורבע לכל משפחה. פלא שאין מספיק חיילים בגבולות.
היתה שם איזו זקנה הזויה שהיא תופרת את כל המאחזים האלה. לעיתים החיוך שלה נראה ממש מוטרף.
עריכה: רציתי לרשום על חליפות. קרוסי גרם לי לשנות. ארשום יותר מאוחר כשיהיה לי זמן