11-18-2024, 10:14 PM
(11-18-2024, 09:06 PM)orgibor כתב: אתמול הקרב הכי טוב שראיתי של מומו אל תפספס חבר
אז צפיתי בקרב, בגדול קרב טוב אבל לא הייתי אומר שהיה מדהים או משהו כזה.
הסיפור של הקרב היה טוב, מומו רוצה להוכיח שהיא התעלתה על מאיו וההיסטוריה ביניהן מספיק ארוכה כדי שיהיה מובן למה למי שמכיר וגם אם לא אני מאמין שהפרשנים הסבירו את זה מספיק טוב.
הקרב עצמו אני היה מאוד... חוזר על עצמו? ההפרעות הצפויות של הייט, מומו שלמעט המהלכים הגדולים שלה כל מה שעשתה היה בעיטות(אני מת על מומו אבל המובסט שלה ממש צר לטעמי), מאיו שמסוגלת להרבה יותר ממה שהראתה פה. אולי זה אני ביקורתי מדי אבל לא הרגשתי שהן נתנו פה קרב ברמה שהן מסוגלות להוציא. החלק הטוב בקרב היה שמומו סירבה להשתמש במחבט כי היא רצתה להוכיח שהיא התעלתה על מאיו כמו שצריך אבל מבחינתי ההפרעה של הייט בהצמדה של מאיו הרסה את האימפקט של זה כי מומו כבר הפסידה אם לא זה, יפה שעכשיו היא לא משתמשת במחבט אבל זה מאוחר מדי.
בגדול חפרתי קצת אבל בלבן כי למרות הספויילרים שעשיתי לא אמרתי משהו שחושף את המנצחת בקרב:
אם זה תלוי בי הגנה הבאה של מאיו היא בדרים קווינדום נגד טאם נקאנו בקרב של המנצחת לוקחת הכל על אליפות העולם של סטארדום והאליפות של מאיו. הסיפור כותב את עצמו, טאם מעולם לא ניצחה את מאיו לא משנה כמה היא ניסתה, אפילו בריין שלה עם החגורה הלבנה היא הוציאה ממנה רק תיקו שעכשיו הטורניר GP האחרון היא שוב הפסידה למאיו. זה צריך להיות הרגע הגדול של טאם לדעתי וגם אם מאיו תנצח זה לא בהכרח יהיה דבר רע שגם מאיו היא מצויינת ויהיה מעניין גם לראות מה יקרה אם טאם תפסיד.
![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)
The impossible is possible, all you gotta do is make it so