11-09-2024, 11:51 AM
(11-08-2024, 09:15 PM)wwehof כתב: יש לי משפחה באחת הערים המרכזיות שלהם כך שאני יודע טוב מאוד מה הולך שם. אלה ממש לא שוליים כמו שהתקשורת מנסה להציג זאת כולל ערוץ 12 וכו' שחלק שונאים. דרך אגב, אחד מהם גויס פעם שלישית או רביעית למילואים אבל הוא היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל (על מה שהולך בעיר).
לעניין לימודים - אל תדאג כבר היום הם מקבלים. קרוב משפחה שלי קיבל קורס כשאני קיבלתי רק יריקה בפרצוף למרות שאני עם תואר, שילמתי מסים וכו'. הסיכויי השתלבות שלי הרבה יותר גבוהים אבל המדינה דואגת רק למגזר אחד.
יש להם ריבית מוטבת שהם מקבלים על חשבון אחרים וכו'.
מנגון כלכלי שברגע שהמדינה תפסיק אותו, החברה הזאת תתפרק לגורמים ואז יהיה ניתן לעשות שינוי.
אין התכנות כללית להמשיך ככ. כשהם גודלים אקספוננציאלית
שוב אח.
*כולנו מסכימים אני מניח שהם צריכים להתגייס?
*כולנו מסכימים אני מניח שהם צריכים לצאת לעבוד מוקדם יותר?
*כולנו מסכימים שצריך לפחות בהדרגה אם לא מיידית לחתוך את ההקצבות של לימוד? מי שרוצה יבורך אבל בחינם או תרומות.
בארה"ב יש אוכלוסיה אורתודוקסית שגם לומדת וגם עובדת ומדובר באחת האוכלוסיות היותר עשירות בארה"ב ביחס לגודל שלה.
ככה שהפוטנציאל קיים. אבל אם אני יחרים את המפלגות שאתה מצביע להם ואתה תחרים את שלי הם יהיה אלו שיקבעו מי ישב
בשלטון והם יקבלו כל מה שהם ירצו.
יותר מזה למרבה האירוניה שמכה בשתי הצדדים. החרדים והערבים את תמונת ראי כלומר כל חוק שנותן כסף לחרדים
ייתן כסף גם לערבים כי זה אותו סוג של משפחה בעלת אותו גודל ואותו מצב כלכלי.