10-23-2024, 04:36 AM
(10-23-2024, 12:24 AM)SwitchBlade כתב: מוזמן לומר לי איפה אני טועה.
קודם כל אוקדה מובטח בתור האלוף.
אין חוק נגד זה אבל העדפתי לא לשבץ מתאבק שהשתתף שנה שעברה כמו גרסיה או סוורב למרות שדווקא לגרסיה זאת הזדמנות להוכיח שהוא במקום שונה מזה שהיה בו בטורניר הראשון אלא שהאמת היא שהוא בדיוק באותו המקום.
מג'ריקו אין לך מה לחשוש כי דווקא על חוקי הCC של 0 התערבויות ומתאבקים לצד הזירה הם שמרו יפה מאד עד עכשיו גם בטורניר עצמו וגם בכל ההגנות מאז.
כן חיפשתי לשמור על רמה מסוימת של סטארפאוור ובגלל זה היה חשוב לי לדחוף בנוסף לאוקדה גם את פייג', ג'ו וכריסטיאן.
השתדלתי לשמור על נציג אחד לכל סטייבל משמעותי בAEW כרגע חוץ מהקונגלומוריישן כי אוריילי רק השבוע פגש את אוקדה ובריסקו השתתף בשנה שעברה, OC הוא באמת הפתרון כאן פשוט לא היה לי כוח לקבל מנה כל כך מרוכזת של מיץ אבל אולי זה עוד יעשה לו טוב.
גם חיפשתי ליצור כמה שיותר אינטראקציות שלא קיבלנו בעבר ובגלל זה אם בחרתי את אדם קול נמנעתי מלבחור את MJF אבל החלפה ביניהם יכולה אולי להתאים יותר כדי לשמור על סטארפאוור גבוה כמו שרציתי, העדפתי את ג'ו על חשבון הוק ואת ריקושט על חשבון טקאשיטה שכנראה יריצו פיוד בחודש הקרוב.
שני באנקרים שדווקא הייתי נעול עליהם עד עכשיו והסרתי בסוף הם לוצ'זאורוס עם הפציעה שלו ודארבי שנמצא במסלול לאליפות עולם ולא הייתי רוצה לעשות משהו שיפגע בדרך שלו.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)