09-14-2024, 11:46 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2024, 11:47 PM על ידי Codycutter.)
(09-14-2024, 11:32 PM)Coquina Clutch כתב: ספציפית לגבי AJ, הוא בנה את TNA מהקרקע, הציעו לו לא מעט פעמים להגיע לWWE והוא בחר להישאר, הסיבה היחידה שעזב (ואמר את זה בעצמו בראיונות) היא שהחברה התמוטטה תחת האלק הוגאן ואריק בישוף שהביאו אותם להעלות את TNA לרמה הבאה ונתנו להם לנהל את המוצר, הם דירדרו את TNA לרמה שהם לכאורה לא יכלו להציע לAJ סטיילס חוזה חדש באותו הסכום של הקודם אפילו, הם ביקשו ממנו שיסכים לחיתוך במשכורת, לכן עזב לNJPW שם גם היה הטוב בעולם. לא ראיתי טעות כזאת בניהול בחיים שלי והעזיבה הזאת כמעט גמרה את TNA לגמרי, הידרדרו לערוץ מעפן של ציידים בארצות הברית, כל הכסף הלך, לא הצליחו למלא יותר אולמות, הקהל שכן הגיע היה מת לגמרי. באורך פלא הצליחו במשך מסע ארוך ומפרך עם לא מעט מהמורות בדרך להגיע לרמה שהם היום.חידשת לי בהמון דברים אח.
ככל הנראה, אם לא היו מציעים לו את החיתוך בשכר, היה נשאר בTNA עד סוף הקריירה שלו, החברה הזאת הייתה מפעל חייו.
אני בעצם מבין שזה היה ה״בייבי״ שלו ולקחו לו את מה שהוא נתן לארגון לזה. והקש ששבר היה החוזה החדש והמוקטן.
שאלה לי אליך - מהם מכלול הדברים שאתה מתייחס אליהם בAJ שאתה קורא לו הטוב בעולם?
הכריזמה? היכולות בזירה? לחתוך פרומואים? להעביר רגש?
ועוד משהו : אני שם לב שTNA בתקופה מאוד טובה ביחס לשנים האחרונות ואפילו יש שיתוף פעולה עם הWWE, מה קרה שם? הם הצליחו לצאת מהבור שאתה מדבר עליו?