09-14-2024, 11:15 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2024, 11:16 PM על ידי Codycutter.)
(09-14-2024, 05:21 PM)Coquina Clutch כתב: ההשוואה לליגת האלופות היא לא טובה, כדורגל זה ספורט, בהגדרה, שם רק אלה שבאמת הטובים ביותר משחקים, בפרו רסלינג יש חוקים אחרים, זה מתוסרט כמו שאנחנו יודעים, המתאבק הכי טוב בעולם יכול היה להיות לדוגמה סקוטי טו הוטי, אנחנו לא נדע לעולם איזה פוטנציאל ענקי לא מומש לעולם.
רוצה דוגמה קונקרטית? AJ סטיילס. השיא שלו היה בTNA וניו ג'אפן. הוא היה המתאבק הכי טוב בעולם (לדעתי) כבר אז. הוא לא היה בWWE בזמן הזה, זה עושה אותו פחות טוב? כמובן שלא. כשהגיע לWWE כבר היה קצת אחרי השיא שלו.
מה שאני מנסה להגיד זה שהכל סובייקטיבי, להשוות מתאבקים ברמת האובייקטיבית זה חסר טעם. אין שום מדד כי שום דבר - במה, אליפויות, רסלמניות, זה הכל גחמות של הבוקר הראשי בכל חברה. כשרומן ריינס היה הבדיחה של החברה והקהל חירבן עליו שבוע אחרי שבוע למרות שהיה במיין איוונט של רסלמניה כמה וכמה פעמים, הוא היה יותר טוב מקני אומגה שכיכב בניו ג'אפן?
אי אפשר להגיד שאובייקטיבית MCMG יותר טובים מDX המחודשת כמו שאי אפשר להגיד את ההפך. כל מה שאפשר לומר זה את הדעה הסובייקטיבית לחלוטין שלך.
אני מאמין בלב שלם שהאנשים שיושבים בקודקוד מאחורי הקלעים יודעים לזהות את המתאבקים הטובים ביותר והם מתאימים את הבוקינג לכך שאלה עם היכולות הגבוהות ביותר יהיו בקדמת הבמה.
ולכן לא פספסנו את סקוטי 2 הוטי , כי הוא פשוט לא ברמה.
לגבי סטיילס - אני לא יודע אם בתור מכלול (לא רק יכולות זירה) הוא היה הטוב בעולם, וכאן נכנס הדעה הסובייקטיבית שלי - האבקות זה לא רק רסלינג. הרבה מעבר. וגם הוא בסופו של דבר הבין שצריך לקפוץ לבמה הגדולה ביותר(בכדי לקבל את ההכרה והחשיפה שמגיעה לו כי הוא באמת אדיר). הרי הוא יכל להישאר בכל ארגון אחר, לא רואה שום ארגון שלא היה מקבל אותו.
לגבי הסובייקטיביות - כל מילה נכונה. כל אחד רואה את הדברים בדרך שלו. אין צל של ספק.