08-31-2024, 06:49 PM
(08-31-2024, 02:11 PM)SwitchBlade כתב: אני לא יודע כמה זה נכון.
בסופו של דבר יש שנה בערך בין ההגעה שלהם, וההקשר המאוד אחר משחק תפקיד ענק בכל העניין.
אם נחשוב על זה, מבחינת טיימינג סוויצ'בלייד אכל את המכה הקשה ביותר.
הוא יכל לעזוב לWWE בדיוק לפני שהם זינקו למעלה, אבל במקרה במקרה וינס עשה מהלך פוליטי אחרון בלילה 2 של רסלמניה והקפיא הליכים, בדיוק בתקופה שסוויצ'בלייד היה במשא ומתן.
הגיע לAEW בתקופה המוזרה ביותר שלהם, אזור אפריל/מאי, והיה בדיוק בנקודת מפתח לרתום את עצמו ל"קוליז'ן של פאנק" ולהפוך תוך חודש לבן חסותו. להפוך לאחד מהחבר'ה של פאנק היה הימור איום ונורא שעלה ל100% מהאנשים המעורבים במעמד שלהם - FTR, ריקי סטארקס וכמובן סוויצ'בלייד, שהחיבה של פאנק והעובדה שפאנק בגלוי סימן אותו כיורש שלו רק הזיקה לו בטווח הארוך.
קיבל צ'אנס ראשון במיין איבנט בתקופת סופר-MJF, התקופה המבאסת ביותר שלהם במיין איבנט, בה MJF ככל הנראה התחיל לאכול מה שסינה אכל ב2008 ואיבד את היכולת להפסיד בקרב 1 על 1, לא משנה מה.
זה הרג את המומנטום של ווייט ב100%.
אני חושב שחד משמעית חלק גדול מזה הוא עליו - הוא פישל במספר פרומואים והוכיח שהוא לא עומד ברמה של הגדולים באמת על המיק'. מצד שני, גם לאוספריי היו רגעים איומים ונוראיים על המיק' שהצליחו להחליק בגרון כי הוא קיבל הזדמנויות יותר איכותיות (קרבות 1 על 1 של 20+ דקות, בהשוואה לקרבות 4 על 4 שסוויצ'בלייד קיבל ו0 זמן מסך).
אז בגדול אני מסכים .
שמע, לסוויצ׳בלייד יש הרבה סיבות למקום שלו כרגע, וכל מה שרשמת למעלה נכון.
אבל הוא קיבל הרבה זמן מסך. גם להפסיד לסופר סינה היהודי - זה מיין אבנט. קרב מול קומנדר (למה לא במודגש?) זה זמן מסך. קרבות נוראים של 4-4 זה נורא אבל זה זמן מסך.
ובזמן הזה אפשר לעשות פלאים - אדם קול החייה את הקריירה שלו בלהפסיד למג׳ף. אין לי דוגמה לקומנדר כי זה באמת בדיחה אז אני אקפוץ באלגנטיות לטיעון הבא - האקליימד ובילי גאן ובניו בע״מ עשו זהב מהסטייבל הגרוע שלהם - שהפך לשלם שגדול בהרבה מסך חלקיו.
בוא - תראה מה צ׳אד גייבל עשה בשנה האחרונה - היה מנהיג של ג׳וברים, ג׳יבר לסאמי ועכשיו מפסיד לסטייבל של ג׳וברים - ועדיין הוא מצליח לייצר מהלימון לימונדה או במילים אחרות - לגיטימציה.