08-24-2024, 01:10 PM
(08-22-2024, 12:05 AM)Jon_M0xley כתב: לא יודע אם ראית את הראן השני שלו בnxt כשהוא חזר לשם ועשה היל טרן. הוא היה פאקניג כוכב וממש רציתי שהוא יעלה עם הדמות הזאת לראשי למה זה בול עליו.
בשבילי באלור לא שייך למיד ועל רגע שהוא שם זה פשע.
מתבייש ששכחתי את הראן השני שלו ב-NXT, הוא באמת היה מעולה.
(08-21-2024, 09:56 PM)DDJ כתב: לא מסכים בכלל.
באלור, בכל הריצה עם יום הדין, וגם בכובע הנוכחי שלו, צועק מידקארדר פור לייף.
וזה בסדר, זה הספוט שלו, ביחד עם סמי זיין, קווין אוונס, שינסקה, LA נייט ועוד
פריסט מרגיש כרגע שבע רמות מעליו, ובצדק,
פריסט הוא זה שצריך לצאת אובר מהפיוד הזה, פריסט גם ללא ספק הוא זה שנראה שימשיך להיות מקודם מבין השניים.
יום הדין לצערי ממשיכים להיות מתויגים כליצנים, אתה רואה את זה כשפריסט מצליח לפרק אותם שבוע אחר שבוע,
וצריך להיות נאיביים כדי לחשוב שהסטייבל הזה יחזיק מעמד, עד ה-RTWM והם מתפרקים,
כי להיות מנהיג סטייבל כזה גדול על פין באלור, וכי אין ספק שריה ופריסט הם אלו שהחזיקו אותם במשך שנתיים.
באלור בינוני, באלור מידקארדר, SIZE DOES MATTER
סגנון ההאבקות שלו לא סוחף, בשונה ממתאבקים "קטנים" כמו בריאן ורודס שידעו לנתב את זה יפה,
השטיקים של השד נמאסו מזמן.
ב-NBA יש מושג שנקרא "אפסייד", פוטנציאל שעל פיו בוחרים שחקנים בדראפט,
כמה אתה יכול להוציא ממתאבק ועד כמה רחוק הוא יכול להגיע,
לפין באלור כרגע אין שום אפסייד.
הוא וטרן, הוא מנוסה, אפשר לעשות איתו עוד דברים טובים, אבל לעולם הוא לא צריך להחזיק בחגורת האליפות הראשית.
דמיאן פריסט צריך לנצח אותו בקרב אחד ולהמשיך הלאה לפיוד הגדול הבא,
אולי אפילו בקונסטלציה מסוימת לחזור להתחרות על אליפות העולם
מסכים שפריסט נראה הרבה יותר טוב מבאלור כרגע. לא צריך לשכנע אותי שהוא מעולה. אני מסכים גם שיום הדין ממשיכים להיראות כמו ליצנים לעת עתה (כל עוד מה שקרה בראו האחרון לא יחזור על עצמו, זה הכיוון). עוד נקודה שאני מסכים איתה זה לגבי השד שמיותר להוציא אותו כבר.
מה שאני לא מסכים איתו זה לגבי האפסייד של באלור. נכון שהוא בן 43 ולא נשארו לו עוד הרבה שנים בקריירה, אבל אפשר להצליח גם בשנים האלה (פריסט לדוגמה בן 42). בזירה לדעתי הוא מתאבק טוב מאוד למרות שאני מעדיף מתאבקים גדולים יותר, אני חושב שיש הרבה פוטנציאל לפיתוח בדמות שלו והוא שיחק מצוין בחודשים האחרונים, פשוט ה-WWE לא לחצו איתו על ההדק וגרמו לו להמשיך להיראות כמו עוד מידקארדר עבור מתאבקים אחרים. יש הרבה בשר בינו לבין פריסט וזה יכול לייצר פיוד גדול, ואני חושב שלבאלור יש יותר מה להרוויח מאשר יש לפריסט להפסיד. מפה ועד אליפות עולם יש מרחק אז אני לא אגיד שבאלור צריך להיות אלוף עולם, אבל הוא כן יכול להיראות יותר דומיננטי מאשר מידקארדר בינוני וסטנדרטי.
עוד דבר לגבי פריסט, אני חושב שגם אם הוא יפסיד לבאלור נקי לא תהיה בעיה לערב אותו בתמונת אליפות העולם אחר כך. הוא נבנה חזק מאוד (ואני בטוח שגם אם הוא יפסיד לבאלור הוא עדיין ייראה חזק), הוא אובר, הוא עושה עבודה מצוינת ואני לא מרגיש שהפסד יתקע לו את המומנטום. אולי הדעה שלי תשתנה לגבי זה בהמשך, אבל זה מה שאני חושב כרגע.
בקיצור, אלה הסיבות שלדעתי פריסט-באלור צריך להסתיים עם באלור אובר. לא יהיה אכפת לי אם פריסט יצא אובר כי אני אוהב אותו מאוד, אבל לדעתי ללכת עם באלור פה זה הדבר הנכון.