08-24-2021, 11:19 AM
(08-24-2021, 09:15 AM)NoamRR כתב:(08-24-2021, 07:56 AM)Ori כתב:(08-23-2021, 08:21 PM)m0tti כתב: רומן ריינס השתפר מאוד.אבל הוא עדיין אפס
וול, זה משהו מעניין.
תמיד אמרו שדחפו אותו כמו עצם בגרון ושהוא נמצא במעמד מאוד מאוד גבוה כשיש טאלנט יותר מוכשר שלא נמצא שם.
מה שההיל טרן עשה זה בעצם נתן לו את אחד הדברים שלא היה לו - אופי.
עכשיו כשיש לו הוא באמת מרגיש יותר גדול. אבל זה לא מספיק
לדעתי זאת אפילו טעות לתת לו את הקרב נגד סינה, כי סינה היה הרבה יותר טוב בהכנה לקרב. מה גם שריינס כבר קיבל את אדג', בריאן וסזארו, ועכשיו יש לו את לסנר, בעוד לאשלי בקושי קיבל את קופי. סינה היה צריך ללכת מול לאשלי, לפרומו יותר טוב מול MVP.
להגיד על ריינס שהוא אפס זה לא נכון כי הוא טאלנט טוב. אבל הוא לא מה שעושים ממנו, וברגע שיאכזב, יפשל או ימאס,
כל העולם ייצא עליו.
אני דווקא חושב שזה טוב שזרקו אותו על המיק' מול סינה מול קהל חי. ככה משתפרים. אם היינו מקבלים כמה סגמנטים כאלה במהלך הבנייה לסאמרסלאם אני חושב שהיינו שמים לב לשיפור גדול יותר.
יכול להיות שאתה צודק ואם היה עוד שבועיים בנייה היינו רואים שיפור. אבל מריינס אני כבר לא מצפה למגמת שיפור. אחרי כל מה שדחפו אותו והזמן שהוא נמצא בטופ, הוא צריך להיות המתאבק השלם מבחינת כל הנתונים. ברור שזה לא ריאלי, אבל פרומו ברמה שלו אפשר לכפר כל עוד היריב גם ברמה טובה, לא מול ג'ון סינה שהיה לו קרב אחד סינמטי בשנתיים האחרונות ועדיין קניתי ממנו יותר מאשר ריינס.
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)