08-11-2024, 12:40 AM
לפעמים אני מתגעגע לסמאק של עידן הקורונה עם הבלאדליין. אני יודע שרסלינג בלי קהל זה לא רסלינג, אבל הבנייה של הסטייבל שקיבל בערך חצי מזמן המסך של כל סמאק הייתה אדירה ונהניתי מאוד מהפרקים האלה למרות שלא הייתי נוכח בפורום (הפורום בכספ היה מת באותה תקופה ולפה הגעתי רק ביוני 21). באיזשהו מקום העובדה שלא היה קהל אפשרה לריינס וג'יי אוסו לפתח את יכולת המשחק שלהם (והם עשו מזה מטעמים) ובאופן כללי עזרה לי להתרכז בעלילה ובמה שהם מנסים להעביר דרך המסך.
אני חושב שפיק רומן ריינס זה ריינס של הקורונה, מסאמרסלאם 2020 עד בערך הקרב עם אדג' ב-MITB והחזרה של סינה. ריינס האכזרי שמתעלל רגשית בג'יי אוסו ונראה כמו גאון מרושע ומניאק, שהיה דופק ביטדאונים על ימין ועל שמאל, וגם העובדה שלא היו מסביבו 200 אנשים תרמה (ג'יי עזר לו מול אואנס ובמניה, אבל זה לא היה מוגזם בעיניי, רק קצת מיותר). גם מבחינת הלוק זה פיק ריינס.
אני חושב שפיק רומן ריינס זה ריינס של הקורונה, מסאמרסלאם 2020 עד בערך הקרב עם אדג' ב-MITB והחזרה של סינה. ריינס האכזרי שמתעלל רגשית בג'יי אוסו ונראה כמו גאון מרושע ומניאק, שהיה דופק ביטדאונים על ימין ועל שמאל, וגם העובדה שלא היו מסביבו 200 אנשים תרמה (ג'יי עזר לו מול אואנס ובמניה, אבל זה לא היה מוגזם בעיניי, רק קצת מיותר). גם מבחינת הלוק זה פיק ריינס.