06-24-2024, 05:29 PM
(06-24-2024, 03:56 PM)NovemberMan כתב: אני ממש לא חושב שהבלאדליין נמצאים בנקודת רתיחה כזו שתבנה לחזרה של ריינס. אני גם לא חושב שהם קרובים.
רומן ריינס זה מתאבק ודמות שלא יהיה קל לקהל לשכוח וכרגע הם עושים אחלה עבודה גם בלעדיו ככה שלא צריך אותו.
אני הייתי מוותר עליו הקיץ ומחזיר אותו קצת אחרי סאמרסלאם לסטוריליין שיתנקז לרסלמניה.
למרות שיש לי חשש שימהרו ושבסאמרסלאם הוא יקבל את סולו ואז את רוק במניה.
לצערי אני מסכים עם מה שכתבת. אני כאוהד כמובן שארצה לראות את ריינס חזרה על המסך, אבל זה ישאב את הספוטלייט מסולו שבדיוק בונה את עצמו, וצריך יותר זמן כראש השבט בפועל כדי להגדיל ולקבע את המעמד שלו בקייפייב.
(06-24-2024, 03:58 PM)lidoradir כתב: לא שמעתי כלום על זה. דרך אגב סמאק הקרוב במדיסון סקוור גארדן.
דייב מלצר כבר דיווח בפעם השנייה שהקרב המרכזי של סאמרסלאם יהיה קודי רודס נגד סולו סיקואה, אם זה באמת יקרה אז אני רואה סיכוי גדול מאוד שריינס חוזר בסיום הקרב הזה וסוגר את האירוע.
אם סולו מקבל את קודי בסאמרסלאם זה חתיכת פוש. נכון שהוא התאבק כבר מול סינה אבל קרב אליפות שצפוי להיות המיינאבנט זה אופרה אחרת.
לא יודע אם זה טיימינג טוב להחזיר את ריינס, אני שואל את עצמי מה יעשו איתו. אולי קרב נגד סולו בסעודיה? אני יכול להאמין שהם ידחפו לזה כי זה האירוע הכי גדול בתקופה שבין סאמרסלאם לראמבל חוץ מ-SVS שכנראה יוקדש לדברים אחרים.