06-03-2024, 10:14 PM
(06-03-2024, 09:43 PM)m0tti כתב: הריין האחרון ה״טוב״ היה סופר חניקה
ובנוסף אכלנו כל כך הרבה חרא עוד לפני כן כדי להגיע לטרייבל ציף הזה.
ריינס היה בטופ כמעט באופן קבוע ולא כי הוא טוב, אלא כי ככה החליטו ב2014.
כן יש עוד מתאבקים שהחליטו ללכת עליהם אבל אף אחד מהם לא היה זבל טהור 6-7 שנים
אם הקריטריון שלך זה קלאסיקות/קרבות במניה אז ריינס גם יותר גדול מלסנר ואחרים ברשימה שלך
שים לב שהמתאבקים שרשמת כולם אגדות אבל לא כולם גדולים מאותה סיבה ובטח לא בגלל איזה נתון מסויים
כל אחד מהם גדול בדרך שלו.
ריינס לא מתקרב לאף אחד מהם ולא לרנדי שמבחינתי שייך לרשימה הזו(ולא לזנב שלה)
והקריירה של ריינס מה איתה, לא מתחלקת?
״חצי כוח״ של רנדי זה עדיין מעל כל הרוסטר
ובדיוק בגלל כל מה שקדם לטרייבל צ'יף רומן לדעתי לא שייך לרשימה של הגדולים שרשמתי בסוף, גם אם יש לו יותר קלאסיקות מלסנר (לא מסכים אגב) כי ללסנר לא היה תקופה זוועתית ארוכה כמו שלרומן הייתה בגימיק של הביג דוג.
אני לא מתכחש לתקופה הזו, אבל לדעתי ב3 שנים שלו כטרייבל צ'יף הוא נתן לנו יותר רגעים וקרבות אייקונים משאורטון נתן בכל הקריירה שלו וזה אומר המון, וזה לא כאילו במהלך כל הקריירה של אורטון הוא היה זהב, היו תקופות ארוכות שהוא היה משעמם,לא רלוונטי וחצי כוח כמו שאמרו למעלה
אגב כמו ריינס גם הוא נכשל קשות בפוש הראשון שלו כפייס, ההבדל שאותו מהר מאוד הפכו להיל ולא התעקשו כמו עם רומן.
קלאסיקות/קרבות גדולים במניה זה לא הקריטריון היחיד שלי אבל אני חושב שזה מאוד חשוב אולי אפילו הקריטריון העיקרי שבאים לשפוט גדולה של מתאבק, והעובדה שלמרות שרנדי היה דמות משמעותית 20 שנה בwwe וקיבל את כל התארים והפושים האפשריים ועדיין אין לו בכלל קרבות אייקונים או לפחות ממש מעט כאלה מעיד שהוא לא באמת ברשימה של הגדולים ביותר, שלכל מי שנמצא בדיבור יש לא מעט כאלה וזה למרות שהקריירה של רובם הייתה הרבה יותר קצרה.