04-25-2024, 10:45 PM
(04-25-2024, 10:56 AM)Hard2Reach כתב:
שתי שאלות שאשמח לשמוע את דעתך לגביהן:
1) לגבי החזרה של שיימוס וכל מה שקורה איתו ועם מקנטייר - אתה חושב שזה בוצע טוב? היית משנה משהו? אתה חושב שזה הולך לכיוון של פיוד שלהם או אולי משהו אחר? פשוט חושש מאוד מזה שהחזירו את שיימוס נטו כדי להיות ברקע ולהעביר מקנטייר את הזמן עד שפאנק יהיה כשיר וזו בעיניי טעות כי יש פה ים פוטנציאל. לגבי החזרה עצמה של שיימוס כבר אמרתי שלדעתי זה היה ענק אם הוא היה חוזר בהפתעה כשהוא קוטע את מקנטייר זה היה עובד לי פי מאה וגם יכלו לעשות עדיין את כל הבדיחות שמנים שלהם חחח
2) פריסט נגד ג'י על האליפות או פריסט נגד באלור על האליפות?
מה לדעתך מצ' אפ מעניין יותר?
תקופה רציתי שג'י יתקדם ויתפוס פוקוס אבל לאחרונה ועם כל מה שקרה לריםלי בפרט מרגיש לי באלור פריסט זה פשוט יכול להיות קרב מדהים!
יכול לראות תסריט אפילו שמקדונה ודומיניק עוזרים באלור לנצח את פריסט על האליפות אחרי שאמר להם כמה הוא לא צריך אותם וכל זה
זו זכות שלי לענות,
אני חושב שהחזרה של שיימוס בוצעה בצורה טובה בגדול. האם הוא היה צריך לחזור לפני שבוע? לא בהכרח, אני מניח שחזרה שלו נטו בסגמנט עם מקנטייר בדיעבד הייתה עדיפה, אבל בסופו של דבר לא כל חזרה חייבת להיות מוזיקה בסוף PPV והמתאבק המדובר רץ לפייסאוף עם המנצח של קרב האליפות. הם רצו להחזיר את שיימוס והם פשוט עשו את זה, סבבה, לא נוצץ אבל אפקטיבי. אם כבר, הבעיה שלי עם החזרה של שייימוס הייתה החזרה עצמה ופחות הביצוע - הוא היה ללא ספק צריך להישאר בחוץ עוד כמה חודשים, הם לא באמת צריכים שחקני חיזוק כרגע והוא יכול להרשות לעצמו להתרענן קצת. זה מה שהייתי משנה - הייתי דוחה את החזרה שלו לסאמרסלאם.
בנוגע למקנטייר והצורך להעסיק אותו - אני חושב שזה ללא ספק פאשלה מהצד שלהם שיש להם אלוף עולם שמצד אחד הוא לא בשל ב100%, ומקנטייר שמצד שני בשל מידי ועכשיו צריך למצוא משהו לעשות איתו. בשביל מקנטייר כל כיוון חוץ מאליפות העולם יהיה בהכרח מילוי חסר תוכן של זמן עד שהם יחליטו שהוא צריך לנצח את פריסט. ואם זה הסטייט אוף מיינד, עדיף כבר להמשיך הלאה, לתת למקנטייר קרב באירוע הבא ולתת לו לנצח את פריסט, משם לבנות את העלילה של פריסט הלאה ולתת למציאות המתבקשת להתרחש במאי במקום באוגוסט. כי זה כמעט בלתי נמנע שעד סאמרסלאם הם נפגשים שוב ושמקנטייר הוא המנצח המתבקש, הוא הרבה, הרבה יותר אובר מפריסט.
בנוגע לפריסט/ג'יי או פריסט/באלור, אני חושב שאלו שתי אפשרויות סבירות-טובות. אם ריה לא הייתה נפצעה הייתי מעדיף שהם ישמרו את הפירוק של JD למאוחר יותר, אבל הפציעה שלה קצת מייתרת את הסטייבל. לבאלור יש עניין טבעי עם אליפות העולם, החל מ2016 ועד לאינספור הניסיונות הכושלים שלו להשיג ריין נוסף, העלילה כותבת את עצמה כשהמתלמד שלו זוכה בריין שכבר עכשיו עבר את שלו. ג'יי לא הכי מעניין אותי כרגע ובעיניי אני לא רואה מחויבות למצוא לו משהו מיוחד חוץ מניצחונות בראו עד שהוא נסגר על הכיוון שלו. פריסט/באלור זו האפשרות העדיפה כמובן, ואני מעדיף מוקדם ממאוחר, אבל כפי שאמרתי בנוגע למקנטייר - אין מנוס מכך שהמאצ'אפ הכי טוב עבור פריסט הוא פריסט/מקנטייר בו הוא כמובן מפסיד.