08-11-2021, 05:40 PM
(08-11-2021, 02:23 PM)Kamigoye כתב: הדיבור על מקס קאסטר וכל הנושא הזה תמיד מחזיר אותי לסרטון הזה, סרטון שמומלץ לכולם.
גם זה בעצם משהו שאני חושב עליו הרבה
אני לא מבין כיצד הסרטון הראשון מתקשר למה שקרה עם קאסטר.
הסרטון הזה הוא מ2007, אז אולי היעלבות הייתה דבר תמים ואותנטי יחסית שאנשים לא טרחו להתגאות בו או לזייף אותו, היום המצב אחרת לגמרי, היעלבות עברה abuse מוחלט, אנשים התחילו להיות 'מבוטלים'..
בסופו של דבר רצון כנה של בן אדם לא לפגוע באחר מחריף והופך להיות מונולוג אחר, כמו המונולוג הזה:
מונולוג שתומך בחימוש ההיעלבות כמנגנון לצבירה של כוח חברתי עבור קבוצות שרואות בעצמן כמוחלשות.
'אתה רוצה לא להעליב אותי? תן לי להחליט בשבילך מתי בדיוק זה קורה'.
ואז זה עובר abuse מוחלט, מעיף את התחפושת התמימה וחושף את עורו האמיתי בדמות המון זועם בטוויטר שדורש לבטל אנשים באופן שרירותי לגמרי.
וכמה זה נוח לעשות .. מממ.. נראה לזה - punching up, עבור האנשים הלבנים האלה, הסטרייטים, הגברים, אלה שבוודאות, ב100%, חיו חיים קלילים ללא שום בעיות. שיא הסטנדרט הכפול.
בו הוא נורא מצחיק, אבל בסרטון הקצר הזה הוא קורא בצורה טיפשית לחלוטין את המהלכים של "ילדי הקולג' התמימים והחמודים שנעלבים".
הוא מתייחס לזה באותה הקלילות שה'ג'ימיז' כמו שמתוארים בסרטון שצירפתי יתייחסו לעבירות של החברים שלהם.
ב2021 זה כבר ידוע שהדרך הטובה ביותר להילחם ב'ביטול' הינה פשוט לא להתנצל. כל הנעלבים יכולים בכיף לנכס את המנגנון הטיפשי הזה לעצמם.