03-21-2024, 11:59 AM
(03-21-2024, 03:34 AM)wwehof כתב: דיברו כאן על אייל גולן. עברה לי המחשבה שהשירים שלו באלבומים הראשונים (ללא לחישה בלילה) היו הכי מוצלחים שלו. היום קראתי כתבה שגם הזכירה את זה אם כי יותר דיברה על העבר שלו.
מה דעתכם בנושא?
האלבומים הראשונים שלו היו קיצביים וגם הקול שלו היה הרבה יותר יפה מאשר כיום (סמים? סיגריות?). ההופעה עם אתניקס + בלעדייך וחייל של אהבה היו האלבומים הכי יפים שלו. אני חושב שמהאלבום צליל מיתר התחיל השינוי בסגנון המוזיקלי שלו עם שירים שחלקם יותר דיכאוניים כמו ואני קורא לך.
הצצתי לרגע בויקיפדיה ואני רואה שבאלבומים שהזכרתי עד צליל מיתר (לא כולל) היו מעורבים זאב נחמה ותמיר קליסקי. זה בהחלט מסביר את השינוי הגדול. הסתכלתי מי היה מעורב ב"ואני קורא לך" ורשום שארקדי דוכין. זה מסביר למה השיר הזה יותר דכאוני.
כשהייתי קטן בערך גיל 4 כל פעם שיצא לו דיסק(זקנים אנחנו חחחח לא היה אז יוטיוב) אז היו מביאים לי. הוא הזמר האהוב עליי ממץי שאני קטן.
השירים שלו מפעם הכי יפים בפער, וגם כשהוא עשה הופעה של 30 שנות קריירה הלכתי בגלל שהוא ישיר את השירים הישנים. הלכתי להופעה שלו עם אתניקס בגלל השירים של פעם. היום עדיין אין זמר שמשתווה אליו, יש לו קול שמע ישראל איזה גרון איזה סלסולים.
ממש מחכה להופעה שלו ביוני, אם תשים לב כל הופעה הוא פותח בשיר שלו מפעם.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)