02-24-2024, 08:34 PM
(02-24-2024, 04:28 PM)master of doom כתב: הפרומו של MJF היה טוב אבל הבסיס שלו היה לא סוחף בעליל. אוי אוי אוי, טוני לא רצה להעלות לפרידמן הצעיר את השכר כשהחוזה שלו עוד שנה וקצת נגמר וגם ככה ישופר, בזמן שהוא מחלק משכורות יותר גבוהות למתאבקים מה-WWE. זה לא נושא שיגרום לי לעמוד דום ולתמוך במתאבק ב-100% כמו לדוגמה הפייפבומב של פאנק, במיוחד כשגם בחוזה הראשון שלו MJF לא היה רעב ללחם ולא קרוב לזה.
MJF פשוט פרומו יותר טוב מוורדלו ומרוב המתאבקים בעולם אז זה נשמע יותר דרמטי ויותר טוב, אבל בגדול - זה היה סתם פרומו בכייני של ילד שמנת והסיבה היחידה שהקהל אכל את זה היא שטוני קהאן באמת מטומטם וכל לכלוך של MJF עליו היה נכון ב-100%. בסופו של יום פרידמן יצא כמו מה שטריפל H טען על פאנק בזמנו - הוא לא באמת רצה שינוי, הוא פשוט רצה להיות בפרונט. היום זה לא רלוונטי לו, כי הוא היה אלוף. אין לו דמות של מורד או אחד שאכפת לו מהתוכן שהחברה מספקת, אז בדיעבד אני רואה את זה כפרומו מלאכותי כניסיון לחקות את מה שפאנק עשה, ביצוע מעולה, בסיס חלש.
אם MJF היה אוכל חרא כמו וורדלו, מופיע פעמיים בשנה ומקבל קרדיט של צנון, הפרומו הזה היה עובד הרבה יותר טוב. כמובן עם פחות בכי על משכורת ויותר על זה שטוני קהאן לא נותן לו קרדיט שמגיע לו (מה שאני לא יכול לומר על MJF ב-2022, שבדיוק סיים פיוד מצוין נגד פאנק והיה ברור שהוא אלוף עולם עתידי. אתה יכול להשוות את זה לפאנק המידקארדר של לפני הפייפבומב או לוורדלו של עכשיו? מרחק עצום).
מצטער אחי אבל להשוות את הפרומו הזה של וורדלו לפרומו של MJF בזמנו זה כמו להשוות את כישרון ההיאבקות של ניה ג'קס עכשיו לכישרון ההיאבקות של קורט אנגל בפריים שלו. MJF עשה את הפרומו שלו מול 14 אלף איש פחות או יותר וזה היה הוורק-שוט הכי מוצלח שהם עשו אבר כי היה גם גיבור לפני התוכנית על זה שהוא רוצה לעזוב ובנו את זה דרך מלצר והדירט-שיטס בצורה גאונית. הקהל מ"Shut the fuck up" עבר לצ'אנטים של "MJF", ולא, אז זה ממש אבל ממש לא היה קונצנזוס שטוני קהאן הוא מארק ובוקר גרוע. אני זוכר טוב מאוד את הימים האלה. אם הייתי כותב משהו שאפילו קצת מרמז לזה, אפילו פה היה טריגר המוני חסר פרופורציה סופר-מסתכל, שלא נדבר על מקרים יותר גרועים.
הפרומו של MJF היה אמת גדושה לפרצוף של כל מפגרי המרתף שהיו באולם ושצפו בבית. ההגשה של הפרומו, הצילום, המסרים הקטנים, הכל היה סופר מושלם. וורדלו עשה פרומו של בית-ספר להיאבקות עם אזכור לCM פאנק, כשהוא חתום בWWE, ב2024. זה ממש עלוב. אם לדרג את שניהם: MJF עשה פרומו 100/100, וורדלו 7/100, משהו כזה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.