02-24-2024, 01:43 AM
(02-23-2024, 11:22 PM)SwitchBlade כתב: AEW הם אידיוטים חלק 359:חיכיתי שמישהו ידבר על זה פה ואני שמח שזה אתה.
פרומו מעולה, כנה ומלא רגש.
אני יודע ב100% שהוא התכוון לכל מילה, delivery מעולה, ממש כוכב מן המוכן שיש להם.
לדחוף אותו?
לא..
צריך לדחוף עכשיו את כל הרוסטר של CMLL קודם כי עשינו עסקה עם CMLL צריך עכשיו מהר! 8 על 8 עם חוטי תיל.
הוא תקוע בסטייבל שראש הסטייבל לא יכול ללכת, הוא היל כשהוא צריך להיות פייס, הוא בארגון שלא מעריך אותו כשהוא צריך להיות בWWE. והכל כי טוני קאהן לא אוהב לשחק בaction figure של וורדלו, הוא חושב שאורנג' קאסידי והריין הלא נגמר הכי משעמם אי פעם של האליפות הבין לאומית זה משהו מגניב יותר מכוכב כמו וורדלו שהוא פשוט מיליונים על הרצפה. אבל כנראה ככה זה כשאתה בן של מיליארדר - אתה לא אוסף מיליונים מהרצפה, זה כסף קטן עבורך.
כשצפיתי בפרומו הזה זה הרגיש לי עצוב, היה לי וייבים של הפרומו של מיז בסגמנט עם ריינס וסינה שפשוט הרים את מיז לגבהים פסיכיים אחריו וזכה לתשואות מהקהל למרות היותו היל- כי כולם הסכימו עם מה שהוא אמר וזה גרם לכולם להרגיש אהדה כלפיו, הוא צבר מומנטום וגם היה בפיודים של המאיין איבנט לתקופה ואפילו הצמיד את ריינס.
ולמה אני מציין את זה? כי היה לנו פה סיטואציה דומה..
מתאבק שהוא תוצרת בית של החברה, התחיל מקטן וצמח והרוויח כל ספוט שלו ביושר, פירק את פאנק ויצא אובר (למרות שהפסיד), הוכיח את היכולות שלו בפיוד מצוין מול הפנים של החברה (שMJF לא סחב את הפיוד כמו בדכ אלא שזה היה פיוד מאוזן) וניצח אותו בסקוואש.
ומאז? דשדוש ללא כיוון במשך שנה עם הופעות פה ושם ללא סטוריליין עקבי.
וכשהוא יוצא לדבר על כל זה, זה היה אמור להיות המומנט שלו שהוא מקבל את הערכה ושאנשים יעמדו על הרגליים להקיא לו בדיוק כמו שקרה עם המיז, אבל….. אדישות….
האדישות הזאת נובעת בין היתר כי גם הקהל יודע שלמרות שהוא צודק בכל מילה ושגם אם וורדלו יהיה יותר רותח ממה שהוא היה, טוני עדיין יפיל את הכדור איתו- לא תהיה המשכיות לפרומו הזה והוא ייעלם לעוד שלושה שבועות רק בשביל עוד סקוואש.