02-08-2024, 09:23 PM
(02-08-2024, 08:50 PM)Roger כתב: תיקנתי גם לך.
אני לא קונה לרגע את הטיעון של "דה רוק הוא כזה מגה-סטאר והוא ימכור יותר כרטיסים ויביא יותר עיניים על המוצר". אותי בתור מעריץ זה לא מעניין וזה לא צריך לעניין אותי כי אני לא רואה שקל מזה. דה רוק כבר ממש לא במעמד שהיה לפני 10 שנים והמניה שלו מאוד דעכה. זה לא מצב שהחברה נמצאת בקרקעית והכוכב הגדול חוזר מהוליווד להציל את הבית הישן שלו. הבית הישן שלו עושה יותר כסף מתמיד, בלעדיו. אין שום צורך בו.
ההייטריות שלך כלפי קודי מטשטשת לך את הנסיבות ואתה רק רוצה לראות אותו נדפק. סבבה, תחשוב ותרגיש מה שאתה רוצה. אם תנסה להסתכל מעבר להייטריות, מבטיח לך, תגלה שזה המהלך הכי מחורבן אבר.
אני יכול להבין את הצורך או את הגעגוע לראות מישהו מהעבר והגרנדיאוזיות והספקטיקל ובלה בלה בלה. אני לא יכול להבין למה עכשיו. אלה שצעקו "Rocky Sucks" בראו (וימשיכו אמן ואמן) היו כנראה שמחים מאוד לראות את דה רוק נגד ריינס במניה 41. במקום קיבלנו בוקינג בלהות שבא להגיד שכל המוצר הנוכחי וכל המתאבקים של היום הוא כלום לעומת כסף ופופולריות ופרסום והוליווד. לא, לא יכול להבין את זה.
מה תיקנת לי? שרשמתי חלק קטן ואתה הפכת למזערי?
שיחקת אותה. כבוד.
1-0 לרוג׳ר.
בוא נדייק רגע, באם באם לא רוצה לראות את קודי נדפק. זה טיעון ילדותי. באם באם לא רוצה לראות את קודי במיין אבנט של אסלמניה פעם שנייה ברצף. ראינו, היה נחמד, לא מהקרבות הגדולים, אפשר להמשיך. זה לא אומר שבאם באם רוצה לראות את הרוק-ריינס במין אבנט. בתכלס, באם באם לא רוצה לראות את שלושתם. זה דיון אחר, נשמור אותו.
בכל אופן, אהבתי את הטיעון שלך.
״אותי בתור מעריץ… ״ אתה צודק. לרוג׳ר המעריץ לא אכפת מזה. זאת דעתו של רוג׳ר המעריץ.
עכשיו תבין שחוץ מרוג׳ר המעריץ יש עולם גדול שם בחוץ. יש מגוון גדול של מעריצים ומגוון גדול של דעות. לכל דעה שאתה נותן (והיא לגיטימית) יש דעה נגדית שהיא גם לגיטימית.
לדוגמה - אתה (לדעתי) תמכת ברולינס-פאנק בתור מין אבנט לפני הפציעה הבאמת מצערת שלו. האם אפשר לטעון על הקרב הזה
״ אני יכול להבין את הצורך או את הגעגוע לראות מישהו מהעבר והגרנדיאוזיות והספקטיקל ובלה בלה בלה. אני לא יכול להבין למה עכשיו״?
ונדמה לי (אין לי ציטוט מדוייק, תעזור לי בבקשה) שאתה טענת שרוב חובבי wwe הם לא כותבים באינטרנט, ושלwwe לא אכפת מהחברים שכותבים בפורומים כאלה ואחרים. אז למה, דווקא עכשיו, צריך להיות להם אכפת?