02-07-2024, 10:53 PM
(02-07-2024, 06:42 PM)HeartBreakKid כתב: תוכל להסביר את הרצון לרוק-ריינס?
חוץ מזה שזה מאצ׳אפ גדול מבחינת השמות שלהם, אין לזה יתרונות נוספים. להלן החסרונות:
- רוק מבוגר ולא יצליח לתת (במיוחד לא עם ריינס) קרב טוב. אני אפילו לא מבקש קרב מדהים, אלא רק קרב טוב שייזכר עם כל הבילדאפ הזה.
- רוק-ריינס צפוי מדי. אין מצב שרוק לוקח פה בשום תרחיש. קודי-ריינס גם כן צפוי אך פחות ותמיד יכולים להפתיע אותנו ולא לתת לקודי לסיים את הסיפור.
- בהמשך לנקודה הקודמת, הריין המאוס של רומן ריינס ימשיך במקרה זה וחלאס. ריינס והבלאדליין הצליחו להחזיק ב2021,2022 ואפילו עד סאמרסלאם 2023. שם היה הפיק של העלילה ועכשיו למעט קרב האחים המצופה אין שום עניין בבלאדליין יותר (הסיבה המרכזית היא שריינס השנה מגזים עם תקן הפארטיימר).
- הקרב ביניהם יהיה הרבה יותר מעניין ללא חגורה- אפשר לעשות את זה ברסלמניה 41 בכיף.
- קודי נבנה שנתיים שלמות לרגע הזה, ופתאום רוקי נכנס להנהלה וגורם לכולם להגיד כמה פאנק צדק.
לסיכום, חוץ מאולי מאצ׳אפ מטורף ומלחמת פרומואים נחמדה בדרך לרסלמניה (שגם שם רוק קרינג׳ בטירוף), לא רואה איך הקרב הזה תורם לאף אחד.
אני כבש של רוק, רשמתי שאני לא אובייקטיבי בנושא הזה.
רוק-ריינס זה קרב חלומות שלי שאני רוצה לראות הרבה שנים, אני מסכים ב-100 אחוז על כל הבלאגן שנוצר בגלל המצב הזה, שלא יחשבו אחרת.
רוק הגיע בתזמון לא נכון, אנשים מתים לראות את הקרב הזה... רק שרוק הגיע בתקופה שאנשים מתים לראות את קודי מסיים את הסיפור ברסלמניה.
בקשר לקרב עצמו אם באמת יהיה ריינס-רוק(מרגיש שאולי יהיה שינוי) זה יהיה סינמה בשבילי, אני לא מחפש את ה 5-7 כוכבים ומהלכים טכניים, הכניסות שלהם יהיו חולניות, הפייסאוף יהיה מטורף, התכוננתי לרשום שגם ההתחלה של הקרב כאשר הם יסתכלו אחד על השני וימשכו איזה 5-7 דקות יהיו פנומנאליות... אבל אם קודי ידפק אז הם יקבלו היטים כבדים וזה יהרס. לדעתי האישית ריינס ורוק יכולים בקלות לתת 20 דקות פעמון לפעמון כמו שצריך, ריינס יסחוב אותו, זה יהיה קרב איטי, הרבה דיבורים לקהל במהלך הקרב, הרבה הדלוק והעברת זמן, כל אחד יתן את המהלכים הגדולים שלו, זה ירגיש גדול, על הבנייה לקרב אני לא צריך להרחיב... כל סגמנט/פרומו שלהם יהיה מדהים וחובה צפייה. אבל צריך לחכות... עד שזה לא רשמי...
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)