02-07-2024, 12:21 AM
(02-06-2024, 11:51 AM)Tomerxy כתב: ראית את כמות השלטים ברואו האחרון? WWE ממש התמקדו בזה בחלק מהתכנית מה שגורם לי לפתח חרדה חלחלה מהמחשבה שכל השיט הזה זה באמת וורק אחד גדול כדי להוריד את הפוקוס מוינס ברוק ושות' ונתעסק בכל מה שקורה כרגע. זה לא מתאים לכל WWE לשדר את הדברים האלה אלא אם זה וורק כמו בתקופה שהייתה עם בריאן והיס מובמנט.
פשוט מגעיל אותי לחשוב שהכל זה וורק וכל הרשת כמו כבשים פאקינג עשו בול מה שלא WWE רצו שנעשה כשמראש היו נותנים לנו את קודי ריינס ככה או ככה רק עכשיו הוסיפו שיט לצלחת.
אני רואה תרחיש אפילו יותר מזעזע שרוק יהיה השופט האורח בקרב בין ריינס לקודי. אין לי כוח כבר מעכשיו.
לדעתי זה לא התחיל כוורק, הם יכולים לטעון שכן זה לא מאוחר מידי. לדעתי זה הכל 100% ואם זה היה מקבל תגובה הפוכה ולאף אחד לא היה אכפת מקודי הם כבר היו מכריזים על זה רשמית. מקווה מאוד שהם ילכו לחחחחחחח עבדנו עלייכם במסיבת עיתונאים ולא ילכו עם ריינס רוק כמתוכנן.
יש להם חלון קטן לתקן את הטעות לפני שיהיה יותר קשה לתקן את זה.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)