02-06-2024, 01:17 PM
(02-06-2024, 11:51 AM)Tomerxy כתב: ראית את כמות השלטים ברואו האחרון? WWE ממש התמקדו בזה בחלק מהתכנית מה שגורם לי לפתח חרדה חלחלה מהמחשבה שכל השיט הזה זה באמת וורק אחד גדול כדי להוריד את הפוקוס מוינס ברוק ושות' ונתעסק בכל מה שקורה כרגע. זה לא מתאים לכל WWE לשדר את הדברים האלה אלא אם זה וורק כמו בתקופה שהייתה עם בריאן והיס מובמנט.אני דווקא ממש לא איתך בזה. אם זה וורק הם גאונים שהם הצליחו להפיל אותנו ככה. אם הם תכננו כל הזמן על קודי, אז אם לא היו מערבים את רוק אז הכל היה צפוי ושבלוני, כמה פרומואים וכולם יודעים באופן וודאי שקודי יסיים את הסיפור.
פשוט מגעיל אותי לחשוב שהכל זה וורק וכל הרשת כמו כבשים פאקינג עשו בול מה שלא WWE רצו שנעשה כשמראש היו נותנים לנו את קודי ריינס ככה או ככה רק עכשיו הוסיפו שיט לצלחת.
אני רואה תרחיש אפילו יותר מזעזע שרוק יהיה השופט האורח בקרב בין ריינס לקודי. אין לי כוח כבר מעכשיו.
אנחנו אוהבים ספורט בגלל 2 דברים, חיבור שלנו לספורט, לדמויות, לסיפורים ולסינדרלות + האי צפיות של זה.
כדורגל נותן לנו יותר את ה אי-צפיות, בזמן שרסלינג נותן יותר את השליטה על הסיפור ולפעמים קשה לו יותר באלמנט האי צפיות.
אם זה וורק, אז הם נתנו לך את האלמנט של אי צפיות בצורה מדהימה. ואם הם מלכתחילה רצו להכניס אותנו לספק שקודי יסייפ טת הסיפור יקרה בכלל ויגרמו לנו להרגיש רק כדי להפוך את זה עלינו ולתת לנו מה שאנחנו רוצים אז הם שיחקו אותה ברמה היסטורית.
אם זה נכון, אז הם הצליחו להפוך באופן מכוון את קודי לאולטימייט בייבי פייס. לTHE GUY באופן חד משמעי וללא עוררין.
אבל אני אישית ממש לא חושב שזה וורק שתוכנן מראש. לדעתי הם פשוט זרמו עם האינגייג'מנט של הסיטואציה כי זה תורם להם באלמנטים מסוימים.