02-05-2024, 09:55 PM
(02-05-2024, 03:54 PM)Roger כתב: אני בטוח שלאותו רפה שכל המצוי בטוויטר שמקדיש את חייו להילול AEW ורוצה ש-WWE יפלו כי אז הוא ירגיש יותר טוב עם עצמו, לא אכפת בשיט מג'נל גרנט וגם לא בדיוק אביר זכויות נשים. מה הם מצפים שיקרה?! שכל המיליונים שצופים ב-WWE יחרימו את המוצר ומה? יעברו לראות AEW?! אם ככה הם חושבים זה ממש לא מפתיע.היי, כל אחד ומה שנוח לו בנאדם, אין נכון ולא נכון, זה רק איך שאתה מרגיש עם זה וזה זכותך המלאה להגיב איך שאתה מרגיש. לא התכוונתי להטיף מוסר, זה סתם היה דיון כיפי
וינס מפלצת, וינס בנאדם רע עם ראש מעוות וחולני והוא צריך לקבל טיפול בנואה מצד החברה, וזה נראה הכיוון שהולכים אליו. יצאו כנראה עוד האשמות כלפיו בעתיד הקרוב וזה רק יראה יותר ויותר גרוע. כמו שגיא אמר, אנשים באים לרסלינג כדי לצרוך מוצר. אם המייסד של אותה חברה שאני צורך את המוצר שלה התגלה כחרא של בנאדם אחרי שהוא עף מכל תפקיד אופרטיבי בחברה ועכשיו התפטר גם ממועצת המנהלים, למה שאני אפסיק לצרוך?! שילכו לראות באיזה דרכים מושחתות נוצר האייפון שממנו הם מצייצים את ה"מוסר" שלהם. נראה אחר כך כמה יש לזה משקל.
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!