היה אירוע מעולה, אתייחס לקרבות ספציפיים.
קורבין וברייקר נגד טריק והייז,
קרב טוב של הארבעה, קורבין מגלה את עצמו מחדש בNXT כיף לראות שהוא פורח שם ולא מתבזה בקרבות נגד קורט אנגל
מחכה לראן של ברייקר בסמאקדאון, והספיר שהייז חטף מברון היה נראה קטלני ממש.
דייג'אק נגד ג'ו גייסי,
ציפיתי לקרב מטורף קיבלתי קרב מטורף, המבט המוטרף של גייסי, המזוכיסטיות הזו , הטירוף, כיף כיף לראות את זה,
קרב טוב של השניים, הספוטים היו טובים,הלגו,השולחן הפחים אפילו המסקנטייפ על העיניים של דייג'אק.
אובה פמי נגד דרגון לי,
ניצחון טוב של אובה פמי,נראה חזק ומרשים, הענק הניגרי האמיתי, רק שהWWE לא ידחפו אותו מול אומוס על הכתר הניגרי
איליה דרגונוב נגד טריק וויליאמס, קרב הערב , קרב החודש אפילו כולל ינואר,
וואו איזה קרב הם הביאו , הגולדן בוי של NXT, צץ משום מקום כבש את הקהל וכבש את הזירה, איזה קרב מטורף,
איזה ספוטים, הקרב לא פגע בגרוש לא בטריק ולא בדרגונוב,להפך זה העצים את שניהם,
נהנתי מהקרב, וגם מהסוף שלו אני מחכה לראות את הDARK SIDE של כרמלו הייז,
תקיפה מטורפת על טריק , מחכה להמשך
Thank You NXT
דירוג שלי:
8.5/10
הקרב של הישמעאלית והדון קצת פגעו בדירוג
קורבין וברייקר נגד טריק והייז,
קרב טוב של הארבעה, קורבין מגלה את עצמו מחדש בNXT כיף לראות שהוא פורח שם ולא מתבזה בקרבות נגד קורט אנגל
מחכה לראן של ברייקר בסמאקדאון, והספיר שהייז חטף מברון היה נראה קטלני ממש.
דייג'אק נגד ג'ו גייסי,
ציפיתי לקרב מטורף קיבלתי קרב מטורף, המבט המוטרף של גייסי, המזוכיסטיות הזו , הטירוף, כיף כיף לראות את זה,
קרב טוב של השניים, הספוטים היו טובים,הלגו,השולחן הפחים אפילו המסקנטייפ על העיניים של דייג'אק.
אובה פמי נגד דרגון לי,
ניצחון טוב של אובה פמי,נראה חזק ומרשים, הענק הניגרי האמיתי, רק שהWWE לא ידחפו אותו מול אומוס על הכתר הניגרי
איליה דרגונוב נגד טריק וויליאמס, קרב הערב , קרב החודש אפילו כולל ינואר,
וואו איזה קרב הם הביאו , הגולדן בוי של NXT, צץ משום מקום כבש את הקהל וכבש את הזירה, איזה קרב מטורף,
איזה ספוטים, הקרב לא פגע בגרוש לא בטריק ולא בדרגונוב,להפך זה העצים את שניהם,
נהנתי מהקרב, וגם מהסוף שלו אני מחכה לראות את הDARK SIDE של כרמלו הייז,
תקיפה מטורפת על טריק , מחכה להמשך
Thank You NXT
דירוג שלי:
8.5/10
הקרב של הישמעאלית והדון קצת פגעו בדירוג
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)